Hej ho
Szukam ludzi o podobnych poglądach do swoich
Chętnie porozmawiam z ciekawymi ludźmi, wymagania są następujące:
- wiek 24-35 ( jeżeli masz 35 lat w życiu Ci nie wyszło, 3 razy w miesiącu przechodzisz kryzys egzystencjalny to nie pisz, nikt nie lubi smutasów (:)
- ateista lub agnostyk
- nie lubisz rozmawiać o polityce
- jesteś tolerancyjny (nie masz potrzeby zwalania winy na Katoli itp. )
- jesteś z województwa dolnośląskiego, śląskiego, mazowieckiego, małopolskiego
- droga mailowa to wstęp do spotkań w realu, docelowo w małej grupie ludzi o ciekawych poglądach
Jeżeli wiecie gdzie odbywają się spotkania cykliczne takich ciekawych ludzików to dajcie namiary ":)
również z chęcią się dowiem ![]()
Hej. Jest tutaj masa ludzi. Wystarczy tylko wykazać sie jakąś choćby małą inicjatywą.
Pozdrawiam.
Hej.
Właśnie zaczynam przygodę z forum
hejkaaa dziś znalazłam to forum i zamierzam zostać trochę dłużej ![]()
Znam takich ludzi, ale podałaś wyłącznie wymagania, nie pisząc, co sama oferujesz.
Zauważmy, że określenie "ciekawy" jest względne, a Ty podałaś jedynie przedział wiekowy, wiemy, że osoba ma nie lubić rozmawiać o polityce (przecież jeśli lubi, to po prostu może się powstrzymać) i ma być relatywnie daleko od religii. To niewiele.
P.S. Zwróciłam również uwagę, że z jednej strony napisałaś coś o tolerancji, a z drugiej użyłaś pejoratywnego określenia "katol" - jakoś mi się to ze sobą kłóci.
Tutaj sami nieciekawi ludzie są w ogóle.
Sam jakiś nieciekawy jestem . Bryndza normalnie.
Tutaj sami nieciekawi ludzie są w ogóle.
Sam jakiś nieciekawy jestem . Bryndza normalnie.
Ja też nieciekawa ![]()
Ale skoro ja nieciekawa, to kto ciekawy chciałby ze mną rozmawiać ![]()
czesc jestem z warszawy
Hej. Dlaczego brak wiary w boga jest kluczowy? Sam jestem anostykiem i nie uważam iż wiara w boga to jest negatywna cecha - wręcz przeciwnie, trochę ludziom tej naiwności zazdroszczę. Oczywiście o ile nie jest to fanatyzm czy obsesja. A Ty? Może napiszesz coś więcej o sobie. Jaki Ty masz okrąg zainteresowań?