Witam wasz drogie Panie , panowie , administratorzy , mam pewien problem czuje że moja logika wypowiedzi szwankuje niepotrafię tak fajnie automatycznie rozmawiać z innymi ludzmi , czuje także że jestem mniej inteligentny od innych z tego powodu że gdy byłem dzieckiem nie miał kto mnie przypilnować do Nauki cóż rodziny się nie wybiera ale nie będę tutaj się zbytnio rozpisywał , podam przykład , tekst skopiowany z jako komentarz ,
''Z całym szacunkiem dla Bonka uważam że mu odbiło. Piłkarze mają szansę wykazać się w tym roku o czym marzę i bardzo im kibicuję. Jeśli Polacy wygrają mundial a Lewandowski zostanie królem strzelców wtedy dopiero można porównać osiągnięcia Stocha i Lewego. Na pierwsze miejsce zasłużył każdy mistrz świata bez względu na dyscyplinę. Jeśli jednak to jest plebiscyt na popularność to albo powinien zmienić nazwę albo w ogóle przestać istnieć. Dla mnie nie ma takiego pojęcia jak najlepszy sportowiec. Można być najlepszym w swojej dziedzinie albo najpopularniejszym w danym kraju.''
Co do tego komentarza to gdyby Turniej czterech skoczni był rozgrywany np w Lato i stoch by wygrał to lewy by wygrał ponieważ teraz Stoch skacze i jest popularny i wiadomo się ogląda
Ja osobiście połowy z tego bym nigdy sam nie wymyślił tak ładnie
może ktoś kto to czyta miał problemy z wysławianiem się , czuł się mniej inteligentny pomogły mu jakieś ćwiczenia lub coś podobnego
czekam na jakiekolwiek odpowiedzi pozdrawiam