Była znajoma mojego mężczyzny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Była znajoma mojego mężczyzny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Była znajoma mojego mężczyzny

Witajcie, pytanie kieruję głównie do pań: jak byście zareagowały, kiedy mężczyzna, z którym jesteście w związku, opowiadał wam o byłej znajomej (nie byli nigdy w związku, luźna znajomość oparta na seksie)? Mimo, że nie odpowiadała mu intelektualnie, była kapryśna i nieznośna (to jego słowa), nadal chyba o niej myśli i co najgorsze, ma w telefonie kilka jej zdjęć. Pokazywał mi je, dziewczyna jest przepiękna, na pewno bardzo pociągająca dla większości panów. Kiedy powiedziałam, że jest mi przykro i czuję się zazdrosna, on stwierdził, że traktował ją jak kumpla i nie usunie zdjęć. Ich relacja się zakończyła, bo ona przestała się odzywać, jednak mam wrażenie, że gdyby tylko napisała słowo...Sama już nie wiem. Podobno mieli bardzo intensywny seks, ale to go już nie kręci i chce mieć spokój, który ja mu daję. Już nie wiem sama co o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Była znajoma mojego mężczyzny

Nie zaakceptowałabym czegoś takiego.

3

Że kłamie. Że byłby na każde jej skinienie.
Że go mocno fascynuje i pociąga.
Że jesteś stacją przesiadkową.
A fragment o tym że go seks już nie kręci tylko szuka spokoju u twojego boku to mnie po prostu rozbawił. ...
To tak jakby ci lew powiedział że już go mięsko nie kręci i jest szczęśliwy na marchewce.

4

pannapanna napisał/a:

A fragment o tym że go seks już nie kręci tylko szuka spokoju u twojego boku to mnie po prostu rozbawił. ...
To tak jakby ci lew powiedział że już go mięsko nie kręci i jest szczęśliwy na marchewce.

Wydaje mi się, że mamy udany seks. Nie jest szalony, jak z tamtą dziewczyną, która podobno była bardzo otwarta i czasami wykańczała go fizycznie, ale jest go dużo i jest przyjemny dla obojga. Na pewno inny, bo nie jestem w stanie być aż tak otwarta i robić coś wbrew sobie, mimo że mój mężczyzna nie chce i nie proponuje tego, co robił z tamtą. Źle mi z tym, jestem zazdrosna. Ona była dużo młodsza, my jesteśmy w prawie tym samym wieku, mamy wspólne cele, plany. Mimo tego, boję się, że ona sobie o nim przypomni i to wszystko, co udało się zbudować, nagle runie.

gorrion napisał/a:
pannapanna napisał/a:

Wydaje mi się, że mamy udany seks. Nie jest szalony, jak z tamtą dziewczyną, która podobno była bardzo otwarta i czasami wykańczała go fizycznie, ale jest go dużo i jest przyjemny dla obojga. Na pewno inny, bo nie jestem w stanie być aż tak otwarta i robić coś wbrew sobie, mimo że mój mężczyzna nie chce i nie proponuje tego, co robił z tamtą. Źle mi z tym, jestem zazdrosna. Ona była dużo młodsza, my jesteśmy w prawie tym samym wieku, mamy wspólne cele, plany. Mimo tego, boję się, że ona sobie o nim przypomni i to wszystko, co udało się zbudować, nagle runie.

Po cholerę facet opowiada że szczegółami swój seks z inną kobietą? To strasznie szczeniackie. I jeszcze te zdjęcia.. emocjonalnie on jest wciąż w tamtej relacji i nie potrafi z niej wyjść pomimo "związku" z tobą. Uważam, że jesteś na przeczekanie.

6 Ostatnio edytowany przez josz (2017-12-31 15:13:08)

Niektórzy mężczyźni, kierując się rozsadkiem, wiążą sią z tzw porządną kobietą, ale marzą, czy nawet zdradzają z wampem, ewentualnie wybierają w/g zasady; jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma.
Obawiam się, że Twój partner reprezentuje jedną z tych dwóch opcji. Też wydaje mi się, że gdyby tamta panna nagle odezwała się, poszedłby nie oglądając się na Ciebie i nie ma znaczenia, że ona raczej już nie odezwie się.
Wiesz zresztą, że ich rozstanie nastąpiło z jej inicjatywy, a on ciągle trzyma jej zdjęcia, wspomina i marzy? Sentyment pozostał, ale jako rozsądny facet zszedł na ziemię i związał z "ziemianką" wink
Także uważam, że opowiadanie Ci szczególów ich szalonego związku, trzymanie jej fotek (może po to żeby chwalić się kumplom, jaką laskę kiedyś wyrwał) nie świadczy dobrze o nim i jego stosunku do Ciebie.

7

Ja jestem mężczyzną, więc mogę inaczej to widzieć. Gdyby kandydatka na moją partnerkę życiową, opowiadała mi o swoich związkach opartych na seksie ze szczegółami i trzymała fotki swojego fagasa, to dostałaby kopa w du.pę jako przysługę, dla jej przyszłych związków. Ale ja facet i mnie to jest prościej.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Była znajoma mojego mężczyzny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024