Dziwne zachowanie po spotkaniu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne zachowanie po spotkaniu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dziwne zachowanie po spotkaniu

Cześć. Nie wiem co myśleć o relacji z pewnym chłopakiem. Długi czas dawałam mu do zrozumienia, że mi się podoba. W końcu zaprosił mnie na spotkanie i czekał, aż skończę pracę. Wybraliśmy się napić czegoś i spotkaliśmy jego znajomych. Wtedy on wypił troszkę więcej, ja trzymałam fason i chciałam być trzeźwa. W pewnym momencie dał mi buziaka. później pocałowaliśmy się. po powrocie do domu pisałam z nim do 6 rano. Cały dzień była cisza, żadne z nas nie napisało do siebie. Dzisiaj idąc do pracy spotkałam go, bardzo unikał mojego wzroku i usłyszałam od niego, że on nic nie pamięta i czułam jakby mnie unikał. Co mam sobie teraz myśleć ? Brnąć w to dalej, zapytać go czy coś się stało czy po prostu olać ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie po spotkaniu
Marzenka90 napisał/a:

Cześć. Nie wiem co myśleć o relacji z pewnym chłopakiem. Długi czas dawałam mu do zrozumienia, że mi się podoba. W końcu zaprosił mnie na spotkanie i czekał, aż skończę pracę. Wybraliśmy się napić czegoś i spotkaliśmy jego znajomych. Wtedy on wypił troszkę więcej, ja trzymałam fason i chciałam być trzeźwa. W pewnym momencie dał mi buziaka. później pocałowaliśmy się. po powrocie do domu pisałam z nim do 6 rano. Cały dzień była cisza, żadne z nas nie napisało do siebie. Dzisiaj idąc do pracy spotkałam go, bardzo unikał mojego wzroku i usłyszałam od niego, że on nic nie pamięta i czułam jakby mnie unikał. Co mam sobie teraz myśleć ? Brnąć w to dalej, zapytać go czy coś się stało czy po prostu olać ?

Ale w co Ty  chcesz brnac i o co pytac? Facet wyrazil sie jasno. Nie pamietal przebiegu spotkania a raczej pewnie pamietal ale pod wplywem alkoholu zrobil cos cos na co na trzezwo wcale nie mialby ochoty ( pocalunek) i bal sie ze odczytasz to jako znak zainteresowania wiec wychlodzil znajomosc i zdystansowal sie.
Na drugi raz masz nauczke by nie dawac sie obcalowywac pijanym kolesiom bo ani to mile ani z klasa (mnie osobiscie byloby przykro ze facetowi na pierwszym spotkaniu nie zalezy by zrobic na mnie dobre wrazenie tylko upija sie i klei jak polowa  podpitych facetow).

3

Nie wiem co ty powinnaś myśleć. Ja myślę, że podobają ci się dziwacy. smile

4

Wyczuł, że liczysz na coś więcej, niż koleżeństwo/seks? - więc się zdystansował, udając chwilową amnezję spowodowaną upojeniem alkoholowym.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne zachowanie po spotkaniu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024