Kiedy facet po dwóch spotkaniach twierdzi, że nie jesteśmy z tej samej bajki, to co ma na myśli?
Według mnie jeśli to były naprawdę tylko dwa spotkania to coś go musiało na tym drugim spotkaniu zniechęcić. No bez szczegółów jakichś większych ciężko. A tak dosłownie to to znaczy, że według niego nie pasujecie do siebie. Pozdrawiam
Ma na myśli, że nie pasujecie do siebie.
Całowaliśmy się I kochaliśmy. Wyszło spontanicznie. Nie planowane.
Chyba go nie pociągam lub zrobiłam coś nie tak. Ech.
Wyniuchal Twoja desperacje i dal dyla.
Dzięki
Dzięki
To nie jest zlosliwosc. Po prostu czytam Cie od jakiegos czasu i oczywistym jest, ze Twoja samoocena wyje i kwiczy turlajac sie po podlodze.
Tobie jest potrzebny terapeuta, nie facet.
8 2017-12-29 21:13:47 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2017-12-29 21:14:58)
"Zachęcony" przez Beyondblackie pobieżnie przejrzałem kilka Twoich tematów ASeyfried i rozczuliłaś mnie! Naprawdę!
Nie mogę się z Tobą ożenić, bo mam już rodzinę, ale jesteś tak rozczulającą ofiarą losu, że mógłbym Ciebie adoptować! Mam już dwie dziewczynki, miałabyś fajne siostry...wyszłabyś na ludzi.
;-) ;-) ;-)
"Zachęcony" przez Beyondblackie pobieżnie przejrzałem kilka Twoich tematów ASeyfried i rozczuliłaś mnie! Naprawdę!
Nie mogę się z Tobą ożenić, bo mam już rodzinę, ale jesteś tak rozczulającą ofiarą losu, że mógłbym Ciebie adoptować! Mam już dwie dziewczynki, miałabyś fajne siostry...wyszłabyś na ludzi.
;-) ;-) ;-)
Nie ma sie czym rozczulac. Bycie ofiara losu na wlasne zyczenie jest zalosne, nie slodkie. ASeyfried tkwi w bagnie nienawisci do siebie od lat i jedyne co robi, to stara sie uczepic jakis portek.
10 2017-12-29 21:33:15 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2017-12-29 21:45:21)
No ale co ja poradzę na to, że mnie rozczula? :-(
A co do czepiania się portek...młodsza też czasami czepia mi się nogawki. Starsza rzuca się na plecy. Jest jeszcze miejsce dla ASeyfried przy drugiej nogawce. Dałbym radę ;-)
A tak w ogóle to ASeyfried przypomina mi pewną panienkę z innego forum, przypadkiem też dla kobiet. Tamta wprawdzie miała zupełnie inny nick i będąc dziewicą wiecznie tęskniła za pewnym brunetem, ale charakter postaci bardzo podobny. Latami wciąż podobne wątki, podobne lamenty.
Nie, wcale nie sugeruję, że któraś z nich była/jest trollem. Tak mi się tylko skojarzyło...;-)
Nie chcę, żeby się ktoś nade mną rozczulał
Przepraszam was.
Sorry, nic na to nie poradzę. To silniejsze ode mnie :-(
Sorry, nic na to nie poradzę. To silniejsze ode mnie :-(
Ja Ci powiem, że jesteś chxxxx
Taki miejski cfxxxxczek.
Może mod oczyści ten wątek, mam nadzieje.
Kiedy facet po dwóch spotkaniach twierdzi, że nie jesteśmy z tej samej bajki, to co ma na myśli?
Nie zaiskrzyło.
15 2017-12-29 23:55:00 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2017-12-30 00:02:34)
Ja Ci powiem, że jesteś chxxxx
Taki miejski cfxxxxczek.
Może mod oczyści ten wątek, mam nadzieje.
Chxxxx to zrozumiałem, ale kto to jest cfxxxxczek?
A, no i mieszkam na wsi, pimpulku ;-)
Też się skusiłam na przejrzenie starych postów i zastanawia mnie jedno. Trzy lata temu ASeyfried napisała, że ma 25 lat. W tym roku, że 16 lat jest sama. W międzyczasie wspominała o jakimś mężczyźnie który zostawił ją dla ładniejszej. Także ten...może forumowa ASeyfried wcale nie istnieje.
17 2017-12-30 00:07:52 Ostatnio edytowany przez ASeyfried (2017-12-30 00:11:34)
...
silent napisał/a:Ja Ci powiem, że jesteś chxxxx
Taki miejski cfxxxxczek.
Może mod oczyści ten wątek, mam nadzieje.Chxxxx to zrozumiałem, ale kto to jest cfxxxxczek?
A, no i mieszkam na wsi, pimpulku ;-)
Chce się facet dowartościować a tu znalazł miejsce
miejski czyli miastowy szach mat.
Przykro mi, jeśli moje wpisy zachwiały twoim poczuciem wartości, pimpulku :-(
Ale na przyszłość pisz na temat, bo mod zrobi porządek i pousuwa twoje wpisy, ok?
:-*
20 2017-12-30 00:29:59 Ostatnio edytowany przez ASeyfried (2017-12-30 00:35:48)
...
W związku z tym, że Autorka już dawno temu przekroczyła granice naszej wyrozumiałości i nadal nie wykazuje akceptacji obowiązujących na forum zasad, wątek zostaje zamknięty, a konto zablokowane.
Przy okazji kilka słów do panów - Silent i Cwany_gapa, pimpulki drogie, przypominam, że jesteśmy na kobiecym forum, które dodatkowo przeznaczone jest wyłącznie dla osób pełnoletnich. Proszę zatem nie urządzać tu piaskownicy i zachowywać się adekwatnie do wieku oraz miejsca, w którym się znaleźliście.