Nie z tej bajki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Nie z tej bajki

Kiedy facet po dwóch spotkaniach twierdzi, że nie jesteśmy z tej samej bajki, to co ma na myśli? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie z tej bajki

Według mnie jeśli to były naprawdę tylko dwa spotkania to coś go musiało na tym drugim spotkaniu zniechęcić. No bez szczegółów jakichś większych ciężko. A tak dosłownie to to znaczy, że według niego nie pasujecie do siebie. Pozdrawiam smile

3

Ma na myśli, że nie pasujecie do siebie.

4

Całowaliśmy się I kochaliśmy. Wyszło spontanicznie. Nie planowane.

Chyba go nie pociągam lub zrobiłam coś nie tak. Ech.

5

Wyniuchal Twoja desperacje i dal dyla.

6

Dzięki

7

ASeyfried napisał/a:

Dzięki

To nie jest zlosliwosc. Po prostu czytam Cie od jakiegos czasu i oczywistym jest, ze Twoja samoocena wyje i kwiczy turlajac sie po podlodze.

Tobie jest potrzebny terapeuta, nie facet.

8 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2017-12-29 21:14:58)

"Zachęcony" przez Beyondblackie pobieżnie przejrzałem kilka Twoich tematów ASeyfried i rozczuliłaś mnie! Naprawdę!
Nie mogę się z Tobą ożenić, bo mam już rodzinę, ale jesteś tak rozczulającą ofiarą losu, że mógłbym Ciebie adoptować! Mam już dwie dziewczynki, miałabyś fajne siostry...wyszłabyś na ludzi.
;-) ;-) ;-)

9

cwany_gapa napisał/a:

"Zachęcony" przez Beyondblackie pobieżnie przejrzałem kilka Twoich tematów ASeyfried i rozczuliłaś mnie! Naprawdę!
Nie mogę się z Tobą ożenić, bo mam już rodzinę, ale jesteś tak rozczulającą ofiarą losu, że mógłbym Ciebie adoptować! Mam już dwie dziewczynki, miałabyś fajne siostry...wyszłabyś na ludzi.
;-) ;-) ;-)

Nie ma sie czym rozczulac. Bycie ofiara losu na wlasne zyczenie jest zalosne, nie slodkie. ASeyfried tkwi w bagnie nienawisci do siebie od lat i jedyne co robi, to stara sie uczepic jakis portek.

10 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2017-12-29 21:45:21)

No ale co ja poradzę na to, że mnie rozczula? :-(
A co do czepiania się portek...młodsza też czasami czepia mi się nogawki. Starsza rzuca się na plecy. Jest jeszcze miejsce dla ASeyfried przy drugiej nogawce. Dałbym radę ;-)

A tak w ogóle to ASeyfried przypomina mi pewną panienkę z innego forum, przypadkiem też dla kobiet. Tamta wprawdzie miała zupełnie inny nick i będąc dziewicą wiecznie tęskniła za pewnym brunetem, ale charakter postaci bardzo podobny. Latami wciąż podobne wątki, podobne lamenty.
Nie, wcale nie sugeruję, że któraś z nich była/jest trollem. Tak mi się tylko skojarzyło...;-)

11

Nie chcę, żeby się ktoś nade mną rozczulał sad

Przepraszam was.

12

Sorry, nic na to nie poradzę. To silniejsze ode mnie :-(

13

cwany_gapa napisał/a:

Sorry, nic na to nie poradzę. To silniejsze ode mnie :-(

Ja Ci powiem, że jesteś chxxxx
Taki miejski cfxxxxczek.
Może mod oczyści ten wątek, mam nadzieje.

14

ASeyfried napisał/a:

Kiedy facet po dwóch spotkaniach twierdzi, że nie jesteśmy z tej samej bajki, to co ma na myśli? sad

Nie zaiskrzyło.

15 Ostatnio edytowany przez cwany_gapa (2017-12-30 00:02:34)

silent napisał/a:

Taki miejski cfxxxxczek.

Chxxxx to zrozumiałem, ale kto to jest cfxxxxczek?

A, no i mieszkam na wsi, pimpulku ;-)

16

Też się skusiłam na przejrzenie starych postów i zastanawia mnie jedno. Trzy lata temu ASeyfried napisała, że ma 25 lat. W tym roku, że 16 lat jest sama. W międzyczasie wspominała o jakimś mężczyźnie który zostawił ją dla ładniejszej. Także ten...może forumowa ASeyfried wcale nie istnieje.

17 Ostatnio edytowany przez ASeyfried (2017-12-30 00:11:34)

...

18

cwany_gapa napisał/a:
silent napisał/a:

Taki miejski cfxxxxczek.

Chxxxx to zrozumiałem, ale kto to jest cfxxxxczek?

A, no i mieszkam na wsi, pimpulku ;-)

Chce się facet dowartościować a tu znalazł miejsce
miejski czyli miastowy szach mat.

19

Przykro mi, jeśli moje wpisy zachwiały twoim poczuciem wartości, pimpulku :-(
Ale na przyszłość pisz na temat, bo mod zrobi porządek i pousuwa twoje wpisy, ok?
:-*

20 Ostatnio edytowany przez ASeyfried (2017-12-30 00:35:48)

...

21

W związku z tym, że Autorka już dawno temu przekroczyła granice naszej wyrozumiałości i nadal nie wykazuje akceptacji obowiązujących na forum zasad, wątek zostaje zamknięty, a konto zablokowane.

Przy okazji kilka słów do panów - Silent i Cwany_gapa, pimpulki drogie, przypominam, że jesteśmy na kobiecym forum, które dodatkowo przeznaczone jest wyłącznie dla osób pełnoletnich. Proszę zatem nie urządzać tu piaskownicy i zachowywać się adekwatnie do wieku oraz miejsca, w którym się znaleźliście.

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024