jest szansa na związek z młodszym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jest szansa na związek z młodszym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez ancia_1 (2017-12-29 20:13:07)

Temat: jest szansa na związek z młodszym?

.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jest szansa na związek z młodszym?

Wiek to tylko liczba, nie zawsze musi mieć on cokolwiek wspólnego z poziomem emocjonalnym danej osoby. Dlatego nie przykładałbym do tego aż takiej uwagi. Natomiast budowanie związku na odległość 500km to mission impossible. Co innego jak z kimś jesteś i czasowo dzieli was odległość, a co innego gdy w ten sposób budujesz. Moim zdaniem nic poważnego z tego nie wyjdzie.

3

od października planuję przenieść się bliżej jego miasta, już dawno chciałam to zrobić nie znając go wcześniej

4

Jest grudzień. To będzie prawie za rok.

5 Ostatnio edytowany przez EverSi (2017-12-29 20:53:55)

Ja dla dziewczyny pokonałem Niemcy aby zarobić na siebie a także na wyjazd wrócić do domu i pojechać do niej..na drugi koniec Polski ok. 700km nie licząc Niemiec, także tak..kilometry nie dzielą, lecz obojętność i brak dojrzałości do związku.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jest szansa na związek z młodszym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024