Zostawiła ma innego a bzyka sie ze mną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zostawiła ma innego a bzyka sie ze mną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 42 ]

Temat: Zostawiła ma innego a bzyka sie ze mną

Witam Jakiś czas temu zostawiła mnie dziewczyna byliśmy ze sobą prawie 3 lata , po roku bycia razem zamieszalismy ze sobą było fajnie itp potem troche monotonia praca itp , potem w sumie nagle powiedziałą ze to koniec nie chce juz byc ze mną teoretycznie bez powodu mnie zostawiła , po tyg od rozstania dowiedzialem sie ze kogos ma 2 tyg po rozstaniu zamieszkala juz z innym wynajela mieszkanie wziela pozyczke itp itd , po niecalym miesiacu bzykneliśmy sie to było z jej inicjatywy powiedziala ze to tylko raz ale nie skonczylo sie na tym jednym razie w sumie caly czas to robimy niby mowi ze musimy to skonczyc bo zle sie z tym czuje ehmmm. moje pytanie brzmi kontynuować takie sex spotkania jak uwazacie i co o tym sądzicie o niej i o mnie ?? ..

Przepraszam to mój pierwszy post napisałem troche chaotycznie ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawiła ma innego a bzyka sie ze mną

A jakie ty masz zdanie na ten temat - chcesz tkwić w takim układzie? Nikt tu za ciebie decyzji nie podejmie. Nie liczyłabym na to, że ona wróci, być może jesteś dla niej lepszym kochankiem od nowego partnera.

3

Niczego nie oczuje ale dziwi mnie to troche , Tak szybko to sie wszystko stalo jeszcze ten sex z nią z jej inicjatywy i w ogole ...

4

Ale ja się pytam, czy chcesz być w takim układzie! Bo to jest tu kluczowe. Chyba cię do tego seksu nie zmusza i masz coś do powiedzenia?

5

Szczerze to nie chce , pociaga mnie troche ale to tylko w sensie seksualnym zebym bzyknąc i tyle nic wiecej.... Zapomnialem dodać ze jak ze mną bajerowala to tez z kims byla i go zostawila dla mnie

6

Skoro nie chcesz, to się z nią nie spotykaj. Proste.

7

https://vignette.wikia.nocookie.net/powerpuff/images/0/00/Mrw-i-see-an-obvious-troll_o_3798549.jpg/revision/latest?cb=20161118160907

8

tu się zgodzę smile

9

Nie jestem żadnym trollem . Szukam porady po prostu .

10

zostałeś jej materacem, gratuluję

11

jak materacem w jakim sensie ??

12

martin__93 napisał/a:

jak materacem w jakim sensie ??

Takim dmuchanym.

13

Omg... to jak nie chcesz być w takim układzie to nie bądź. Na coś liczysz oprócz seksu?

14 Ostatnio edytowany przez hehheh (2017-12-21 01:21:56)

Dobra, ja wycofuję moje posądzenie o trolling, bo przypomniało mi się, że Klio już posądzała o to kogoś, kto tego nie robił.

Wracając do tematu, to jej facet o tym wie? Wygląda na raczej mało porządną kobietę. Pytanie jaki Ty jesteś. smile Generalnie to radzę być porządnym człowiekiem i też taką kobietę znaleźć. tongue No więc dać sobie z nią spokój, szczególnie że pociąga Cię trochę i tylko w sensie seksualnym.

15

martin__93 napisał/a:

Witam Jakiś czas temu zostawiła mnie dziewczyna byliśmy ze sobą prawie 3 lata , po roku bycia razem zamieszalismy ze sobą było fajnie itp potem troche monotonia praca itp , potem w sumie nagle powiedziałą ze to koniec nie chce juz byc ze mną teoretycznie bez powodu mnie zostawiła , po tyg od rozstania dowiedzialem sie ze kogos ma 2 tyg po rozstaniu zamieszkala juz z innym wynajela mieszkanie wziela pozyczke itp itd , po niecalym miesiacu bzykneliśmy sie to było z jej inicjatywy powiedziala ze to tylko raz ale nie skonczylo sie na tym jednym razie w sumie caly czas to robimy niby mowi ze musimy to skonczyc bo zle sie z tym czuje ehmmm. moje pytanie brzmi kontynuować takie sex spotkania jak uwazacie i co o tym sądzicie o niej i o mnie ?? ..

Przepraszam to mój pierwszy post napisałem troche chaotycznie ...

/
Najpierw z tobą zrywa, potem przyłazi się poseksić. Robi z ciebie marionetkę, a ty się tak łatwo dajesz. Nie poczułeś się takim podejściem do twojej osoby urażony?
Dziwne, ze sam nie wiesz, co  o tym sądzić. Jeśli pasuje tobie manie takiej "dupki", to korzystaj. Dziewczyna chce.
Natomiast jeśli nad satysfakcją związaną z seksem przeważa jakieś poczucie wykorzystania czy emocjonalnego zjazdu , to rzuć ją. Tylko raz a dobrze.

16

Autorze, ciesz się, że to nie tobie doprawia rogi big_smile
Chcesz- korzystaj. Nie chcesz (źle Ci z tym)- zerwij.

17

Rozwala mnie tylko jedno ze mówi jaki on wspaniały i w ogole , ale z tego co słysze od znajomych to tak nie jest pije nie chodzi do pracy itp...
Twierdzi ze ostatni taz sex itp a po kilku dniach znow sie odzywa , mam troche polewke z tego i dodatkowo jest zazdrosna jak mowie jej o innej albo jej znajomi donoszą ze widzą mnie z inną ąz całą kipi smile mimo ze z tamtymi dziewczynami to nic takiego . Czym może byc spowodowana taka zazdrośc to normalne ?

18

Co tu rozkminiać?

On ma zapewne więcej kasy niż ty, więc to w nim ją pociąga.
Z tobą ma lepsze orgazmy niż z nim, bo przychodzi po seks do ciebie, widać sama kasa nowemu facetowi nie wystarcza.
Baw się skoro możesz, korzystaj jeśli chcesz i ciesz się życiem. Ostatecznie wygrałeś podwójnie, nie dość, że pozbyłeś się z życia zdradzieckiej ździry, to jeszcze to nie tobie przyprawia rogi tylko tamtemu...

Smieszny temat, jak dla mnie albo troll albo chwalipięta :-)

19

Tak, typowe.

20

Nie nie jestem trollem przysiegam i pisze prawde 100% nie chwale sie w sumie czym ze mnie oszukiwała ? i zostawiła? , Ten facet nawet prawka nie ma nic dosłownie dlatego strasznie sie dziwie ze mnie zostawiła .

21 Ostatnio edytowany przez hehheh (2017-12-21 12:23:43)

Czasami trudno kobietę zrozumieć.

Znaczy mówisz, że dla Ciebie jest tylko interesująca na seks. No to chyba jednak nic dziwnego, że może chciała kogoś, kto jest nią zainteresowany nie tylko w łóżku. Kobiety nie tylko seksu chcą.

22

hehheh napisał/a:

Znaczy mówisz, że dla Ciebie jest tylko interesująca na seks. No to chyba jednak nic dziwnego, że może chciała kogoś, kto jest nią zainteresowany nie tylko w łóżku. Kobiety nie tylko seksu chcą.

Święte słowa.

Chcą też pieniędzy. Im więcej, tym lepiej...

23 Ostatnio edytowany przez hehheh (2017-12-21 12:43:10)

No miałem napisać, że nie tylko seksu i pieniędzy właśnie. smile Bo autor wątku dziwi się, że on nawet prawa jazdy nie ma. Brak pieniędzy nie świadczy o tym, że może jej emocjonalne potrzeby spełniać. Znaczy innymi słowy: chociażby może zainteresować się nią poza łóżkiem...

24

Ehhh Czasem sądze ze to moja wina ale przejżałem na oczy i sądze ze taki ma charakter do zwiazku sie ona nie nadaje jak widac po jej zachowaniu ...

25

Jeśli zajdzie w ciążę, ciekawe któremu oznajmi że został tatusiem? Tobie czy jemu?
Oto jest pytanie ...

26

Chłopie ogarnij się...

Zastanów się: pasuje Ci seks z nia czy rozkminy kogo ona woli?
Ja widzę tutaj modliszkę/małpkę.
Póki jedna gałąż nie pewna : ciągnie obydwie.
Nic nie wygrasz.
Kręci i manipuluję wami obydwoma.Pewnie jeszcze taka 'niepewna' bla bla bla...
Penis nie ma twarzy.Jesteście obydwaj narzędziami.
Facet ktory się szanuje : kopnął by ją w tyłek.Bez wyzywania, po prostu koniec Winnetou.
Facet któremu to nie przeszkadza i po prostu pasuje mu ona w łóżku : będzie bzykał i zakładał kurtkę wychodząc.
Zastanów którym z nich jesteś.

Teraz jesteś penisem na telefon.

27

Przecież ta cała sytuacja podbija jego ego.

28 Ostatnio edytowany przez authority (2017-12-25 05:26:23)

netmisiek napisał/a:
hehheh napisał/a:

Święte słowa.

Chcą też pieniędzy. Im więcej, tym lepiej...

Jak takich szukasz. Te bardziej z wpojonymi tradycyjnymi wartościami takich szukają ponieważ ich cel to tylko płodzić potomstwo i zajmować się domem i korzystać z kasy męża jako bankomatu poza tym zero ambicji. Oczywiście nei generalizuję ale tak z 80% takich tradycjonalistek leci tylko na kasę. Przykładem takiego państwa jest Tajlandia tam najwięcej kobiet to tradycjonalistki i najwięcej leci na kasę.

balin napisał/a:

Jego ?

29

Tytuł tematu mówi, że Autor nie potrafi sobie poradzić z wizerunkiem nie tak dawno przecież, "byłej" już przecież, jego dziewczyny.
Obdarza rogami "nowego" tejże ot tak, dla samego bzykania?
On się obawia, że ta kobieta pewnego dnia powie, że chce do niego wrócić, a on nie będzie w stanie odmówić.
I będzie się później motał między zazdrością i poczuciem własnej godności.
Asertywności ucz się, Autorze!

30

authority napisał/a:
balin napisał/a:

Jego ?

Jego, ponieważ ona pomimo, że go zostawiła i ma innego, do autora wraca po seks - wygląda na to, że jest lepszy od jej obecnego.

31

Ich oboje raczej.

32

martin__93 napisał/a:

Nie nie jestem trollem przysiegam i pisze prawde 100% nie chwale sie w sumie czym ze mnie oszukiwała ? i zostawiła? , Ten facet nawet prawka nie ma nic dosłownie dlatego strasznie sie dziwie ze mnie zostawiła .

a to chciałbyś dalej z nią być???

najpierw robiła ciebie na boki z nim a teraz jego z tobą... idealny materiał na partnerkę! to jakaś dupodajka bez zasad.

33

Jacenty89 napisał/a:

Ich oboje raczej.

No w jej przypadku nie bardzo. Nie dostaje tego co ma u Autora w nowym związku. Jest od niego zależna, a przecież odeszła.

34

balin napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Ich oboje raczej.

No w jej przypadku nie bardzo. Nie dostaje tego co ma u Autora w nowym związku. Jest od niego zależna, a przecież odeszła.

Wręcz przeciwnie. Ona go od siebie uzależnia tym seksem i utwierdza się w przekonaniu że autor jest na jej skinienie.

35

Ja bym się obrzygał na samą myśl o tym, że dziewczyna z którą się całuję, miała przed chwilą obcego penisa w ustach,
a ten tu ma temat do przemyśleń czy to fajnie wylizywać czyjąś spermę i wydłubywać z zębów łoniaki innego faceta.
Aż muszę sprawdzić czy aby przez przypadek nie doszedłem na koniec internetu...

36

anderstud napisał/a:

Ja bym się obrzygał na samą myśl o tym, że dziewczyna z którą się całuję, miała przed chwilą obcego penisa w ustach,
a ten tu ma temat do przemyśleń czy to fajnie wylizywać czyjąś spermę i wydłubywać z zębów łoniaki innego faceta.

Idąc Twoim tokiem rozumowania,taki problem może być z każdą kobietą,która już "to" z kimś robiła,heh.
Fakt,faktem,jak już się wyobraźnia zagalopuje,to za ciekawie nie jest tongue

37

theonlyone napisał/a:
anderstud napisał/a:

Idąc Twoim tokiem rozumowania,taki problem może być z każdą kobietą,która już "to" z kimś robiła,heh.

Czym innym jest to,  że robiła to z kimś kilka miesięcy czy lat temu,  a czym innym to że robiła to z nim rano przed wyjściem do pracy, po której robi to zaś z autorem.

38

Jacenty89 napisał/a:
theonlyone napisał/a:
anderstud napisał/a:

Czym innym jest to,  że robiła to z kimś kilka miesięcy czy lat temu,  a czym innym to że robiła to z nim rano przed wyjściem do pracy, po której robi to zaś z autorem.

Czemu jest czym innym ?Bo minęło więcej czasu,umyła się/zęby ?
Czy jeśli cukierek wpadnie w g*wno,to po umyciu można go bez oporów zjeść ? Czy może trzeba odczekać np. miesiąc i wtedy już problemu nie będzie ?

39

theonlyone napisał/a:

W moim wieku zwyczajnie już nie wypada naiwnie wierzyć, że któraś jeszcze "tego" z kimś nie robiła,
jednak jak kolega wyżej słusznie zauważył, co innego świadomość faktu, że już "to" z kimś robiła,
a co innego myśl, że mogła "to" z kimś robić wczoraj, dzisiaj czy nawet przed chwilą na dole w samochodzie.
No kurde są pewne nieprzekraczalne granice zdziczenia i obrzydlistwa.

40

anderstud napisał/a:
theonlyone napisał/a:

W moim wieku zwyczajnie już nie wypada naiwnie wierzyć, że któraś jeszcze "tego" z kimś nie robiła,
jednak jak kolega wyżej słusznie zauważył, co innego świadomość faktu, że już "to" z kimś robiła,
a co innego myśl, że mogła "to" z kimś robić wczoraj, dzisiaj czy nawet przed chwilą na dole w samochodzie.
No kurde są pewne nieprzekraczalne granice zdziczenia i obrzydlistwa.

Kwestia jest jeszcze tego,że możesz o tym nie wiedzieć,a wtedy nie poczujesz "zdziczenia i obrzydlistwa"

41 Ostatnio edytowany przez balin (2017-12-26 13:08:06)

theonlyone napisał/a:

Kwestia jest jeszcze tego,że możesz o tym nie wiedzieć,a wtedy nie poczujesz "zdziczenia i obrzydlistwa"

Autor i jego była dziewczyna wiedzieli:

martin__93 napisał/a:

po tyg od rozstania dowiedzialem sie ze kogos ma 2 tyg po rozstaniu zamieszkala juz z innym wynajela mieszkanie wziela pozyczke itp itd , po niecalym miesiacu bzykneliśmy sie to było z jej inicjatywy powiedziala ze to tylko raz ale nie skonczylo sie na tym jednym razie w sumie caly czas to robimy niby mowi ze musimy to skonczyc bo zle sie z tym czuje ehmmm.

Fakt z tego co pisze. Można wysnuć myśl, o braku świadomości Autora, że ta dziewucha uprawia jednocześnie sex z oboma.

42

Dziś postanowiłem żadnego seksu z tą dziewczyną nie ma sensu i mam swoją godność , z Klaudią już żadnego kontaktu nie mam unikam itp ostatnio tylko w świeta napisała ze ma wspomnienia i bla bla bla , mam wrażenie że chce mnie jeszcze przytrzymać gdyby coś jej nie wyszło dobrze myśle?? ... Szczerze czasem sie martwie czy da sobie rade finansowo itp ale to głupie myslenie teraz musze myslec tylko o sobie smile

Posty [ 42 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zostawiła ma innego a bzyka sie ze mną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024