Czy ktokolwiek korzystał tutaj z wypełniania ankiet za pieniądze w internecie lub klikania w reklamy? Możecie coś polecić?
[niedozwolony link] Czy opinie tej strony są wiarygodne?
Ewentualnie któraś z aplikacji na androida: Gralpy - zarabiaj na telefonie, BuzzBeeApp, Earn Cash Zarabiać pieniądze, Zarabiać pieniądze: Money SMS.
1 2017-12-20 17:57:31 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-12-20 19:57:59)
Zazwyczaj tego typu strony to albo fejk albo płacą takie pieniądze, że nie ma to sensu. Jedna z najpopularniejszych stron tego typu, gdzie klika się w płatne linki płaci np. 0,6 grosza za link, to żeby zarobić 100zł to ile trzeba ich kliknąć?
Jak dla mnie to szkoda czasu na takie rzeczy - zbierasz grosze i nie wiadomo czy uda się je wypłacić.
Hmm nie wiem o jaką stronę chodzi, bo pisze "link niedozwolony". Ja się bawię w ankiety już parę dobrych lat, zaczęłam chyba 3,4 lata temu. Wymagało to mało czasu, a zawsze coś się zarobi. Czasu jak tu ktoś pisze nie szkoda mi na to, bo to zabiera chwilę, a na niektórych stronach naprawdę szybko się zbiera. To nie tak, że ankieta kosztuje 1gr, i zbiera się grosiki. A co do tego, czy uda się wypłacić - do tej pory trafiłam tylko na jedną taką stronę i usunęłam tam swoje konto. Obecnie jestem zarejestrowana na około 20 różnych stronach z płatnymi ankietami. Wystarczy codziennie sprawdzać pocztę i wypełniać
Moja dziewczyna często uczestniczy w badaniach rynku, płacą nawet fajne pieniądze np. za jedno takie badanie trwające 1,5 h otrzymuje 150 zł.