Płatne badania opinii Warszawa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Płatne badania opinii Warszawa

Cześć,
jestem koordynatorem badań opinii dla iSoftStone. W najbliższym czasie rozpoczynamy projekt w Warszawie.

Poszukujemy uczestników chętnych do wzięcia udziału w badaniu rynku.

Zadanie polegać będzie na wymianie poglądów. Uczestnicy zostaną połączeni w pary i będą wymieniać się swoimi spostrzeżeniami na różne tematy. Nie wymagamy specjalistycznej wiedzy.

Dzięki twoim opiniom dostarczymy naszym klientom cennych informacji o twoim rynku.

Gwarantujemy elastyczne godziny współpracy.

Zakres obowiązków
-     Zapewnienie najwyższej jakości, dokładnych danych dotyczących podanych tematów
-      Praca niespecjalistyczna – wszystkie szczegóły będą podane podczas pierwszego spotkania

Wymagania
-      Język ojczysty: polski
-      Mieszkaniec: Warszawy
-      Punktualność i umiejętność terminowego wykonywania zadań
-      Ukończone 18 lat

Czas:
- ok 3 godzin

Wynagrodzenie
115PLN po wykonaniu zadania

Jeżeli jesteś zainteresowana/y proszę o kontakt ze mną albo z kathym@isoftstone.com

Zobacz podobne tematy :
Odp: Płatne badania opinii Warszawa

Witam, jestem zainteresowana badaniem opinii, mam chwilowo czas, prosze o kontakt lub podanie swojego maila do kontszkaaktu.pozdrawiam Agnieszka W.

3

Odp: Płatne badania opinii Warszawa

Chyba się trochę spóźniłam... Badanie opinii jest dalej aktualne? Nie wiem czemu, ale wysłany mail na podany adres jest zwracany, więc może jest gdzieś błąd w ogłoszeniu...

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024