Ciągle tata... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Ciągle tata...

Witam

Szukam porady  odnośnie  swojej dziewczyny  ma 24 lata po śmierci  mamy został jej tylko tata . Chciałbym założyć   rodzinę już  lecz ciągle słyszę  tata i tata nie mogę zostawić  go samego, zapraszam  ją do mnie to mówi nie mogę bo tata zostanie sam musze mu też czas poświęcić. Nie wiem co robić  dalej teraz...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągle tata...

Kiedy jej mama zmarła? Dawno?

Może dziewczyna nie chce, by jej tata był sam, może jej samej brakuje matki, dlatego zbliża się do taty. Ja to rozumiem.

Ile czasu Wy jesteście razem? Młodzi jesteście - nie musicie jeszcze cisnąć na zakładanie rodziny. Możliwe, że dla niej to za wcześnie i używa swojej sytuacji trochę jako wymówki. Ale też ją rozumiem - straciła matkę, nie w głowie jej ślub i zakładanie rodziny.

Mam wrażenie, że jesteś niewyrozumiały, nie masz w sobie empatii.

3

W zeszłym  roku a już  zapowiedziała  że  taty nie zostawi

Może ojciec ma depresję po śmierci żony. I najprawdopodobniej twoja dziewczyna jeszcze nie doszła do siebie po śmierci matki. Na pewno nie w głowie jej teraz zabawa w dom...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024