Zdradzona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Zdradzona

Szczerze mowiac nie wiem od czego zaczac.. z mezem poznalismy sie 4 lata temu.. w sumie milosc od pierwszego wejrzenia.. po 5 msc bylismy zareczeni, po 9 msc juz slub, rok pozniej urodzil sie nam syn, teraz jestem pod koniec 6 msc w ciazy.. wszystko bylo idealnie.. dogadywalismy sie, bylismy szczesliwi ale intuicja podpowiadala mi ze cos jest nie tak.. jeszcze bedac w pierwszej ciazy znalazlam konto na portalu dla doroslych, okazalo sie ze pisal z jakas para z naszego miasta, nie spotkal sie z nimi moze dlatego ze szybko sie o tym dowiedzialam.. obiecywal ze wiecej tego nie bedzie, mowil szczerze ze to przez jego seksoholizm.. a raczej na nasze sprawy lozkowe nie mial co narzekac.. wybaczylam bo w sumie do zdrady nie doszlo, staralam sie naprawic.. zgodzilam sie na wspolne konto.. z ktorego czesciej on korzystal niz ja.. ja nie mialam po co tam wchodzic.. jeszcze zanim sie poznalismy spotykal sie on z parami na seks, z innymi kobietami.. chcial zebym sie zgodzila ale ja nie wyobrazam sobie jak mialabym spac z innym mezczyzna ! Pozniej byl spokoj.. znow nam sie ukladalo, zapomnialam, zaufanie wrocilo.. i.. od kad zaszlam w ciaze zaczelo cos sie dziac, zaczeslismy oddalac sie od siebie, coraz rzadziej mowil ze kocha, coraz rzadziej jakiekolwiek uczucia.. ja nie mialam ochoty na seks bo zmeczona ciagle.. druga ciaza nie jest tak latwa.. wszystkie ksiazkowe dolegliwosci a moje libido jest rowne 0.. i cos mnie tknelo.. znalazlam konto na portalu.. ponowne.. ze szuka kobiety dyskretnej..  meczylam, bylam pewna ze mnie zdradzil.. i powiedzial co sie stalo.. ze spotkal sie ale z facetem, ktory poprostu tylko jemu obciagnal i nic wiecej nie bylo.. bo on jest biseksualny.. mowil ze od kad nie sypiamy z soba szukal wiecej filmow, masturbowal sie itd.. i ten facet mu zaproponowal i sie zgodzil.. chcial sprobowac.. nie wiem co bardziej boli.. skasowal konto.. ale ja nie moge od tak tego wymazac.. nie wiem co robic.. boje sie ze znowu zdradzi.. jest cudownym ojcem i partnerem.. ale nie wiem czy jestem w stanie wybaczyc.. powiedzialam ze zapomne bo musimy naprawic to co jest miedzy nami dla naszego synka i coreczki co ma sie za chwile urodzic ale nie wiem czy to jest na moje sily.. najgorsze jest to ze go kocham.. nie wiem co robic..

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez random.further (2017-12-17 12:03:55)

Odp: Zdradzona
Jakaskobieta napisał/a:

...ale ja nie moge od tak tego wymazac.. nie wiem co robic.. boje sie ze znowu zdradzi.. jest cudownym ojcem i partnerem.. ale nie wiem czy jestem w stanie wybaczyc.. powiedzialam ze zapomne bo musimy naprawic to co jest miedzy nami dla naszego synka i coreczki co ma sie za chwile urodzic ale nie wiem czy to jest na moje sily.. najgorsze jest to ze go kocham.. nie wiem co robic..

Nie jest cudownym ojcem i partnerem.
Raczej znowu zdradzi.
Naprawia się również dla SIEBIE.
Siła może się pojawić ale spożytkować taką siłę należy na coś prawdziwie wartościowego.
Postaraj sie rozpoznać : czy kochasz czy potrzebujesz ?

3

Zdrada to zdrada... Czy z kobieta czy z mezczyzna,bez znaczenia.
Wychodze z zalozenia ze jak ktos potrafil zdradzic raz,zrobi to ponownie.
Cudownym partnerem? Zastanow sie. Cudowny partner jest przy swojej kobiecie,w ciazy tez. A nie leci na pierwsze lepsze bzykanko.

4

Jakaskobieta napisał/a:

. jeszcze zanim sie poznalismy spotykal sie on z parami na seks, z innymi kobietami.. chcial zebym sie zgodzila ale ja nie wyobrazam sobie jak mialabym spac z innym mezczyzna ! Pozniej byl spokoj.. .

"Spokój", jak widać, pozorny.
Mimo krótkiego stażu przedmałżeńskiego, znałaś, jego upodobania, które nieco odbiegają od, że tak sie wyrażę, klasycznych. Mimo jego propozycji seksu w trójkącie, czy innej konfiguracji, brnęłaś w to nadal. Ty oszukiwałaś siebie, a on Ciebie, ciesząc się z pozornego spokoju. Boisz się, że znowu Cię zdradzi? Właściwie już wiesz, że tak (przestań się oszukiwać), więc nie musisz się bać, tylko raczej zastanowić, co dalej?
Już wiesz, że klasyczny seks z jedną kobietą, to nie dla niego. To, co odkryłaś, może być tylko wierzchołkiem góry lodowej.
Może zacznij od tego, że zarządaj od niego wykonania badań lekarskich na choroby przenoszone drogą płciową.
Masz małe dzieci w domu, zdbaj o ich bezpieczeństwo zdrowotne, o siebie zresztą też.

5

Tak, od samego poczatku przebywalismy z soba 24/7 poznalam go dobrze.. wiedzialam co lubi, czego nie.. wiedzialam ze kreca go kamerki, seks przed kam itd probowalam, ale to nie dla mnie.. zrozumial.. nie nalegal, nie proponowal znowu bo wiedzial ze nie podoba mi sie takie cos, tak samo jak trojkaty.. tlumaczy swoje zachowanie tym, ze jest seksoholikiem.. obiecuje ze wiecej tego nie zrobi.. nie mam jakiegos obrzydzenia do niego, probuje zrozumiec.. jest w tym tez mojej winy bo ostatnio raz na miesiac przy dobrych wiatrach mialam ochote na cokolwiek.. odsunelam go od siebie, nie pozwalalam do siebie zblizyc, nie bylo seksu.. wiec szukal.. ale wiem nie usprawiedliwia go to co zrobil.. wiem wszystko o jego upodobaniach, o tym co lubi.. co robil w przeszlosci..

6

Wiedziałaś co brałaś. Akceptujesz go takim jaki jest.  Kochasz go.  Nie czujesz obrzydzenia. Próbujesz zrozumieć, chcesz mu jakoś  pomóc by ratować związek. Ale czy możesz  mu wierzyć? Możliwe że nie i że istotnie to czego się o nim dowiedziałaś jest rzeczywiście wierzchołkiem gory lodowej.Seksoholik działa pod wpływem przymusu, to nałóg. Jeśli on sam nie zda sobie sprawy ze jest w szponach nałogu który może zniszczyć wasz związek i nie bedzie chcial walczyć, to Ty nie będziesz w stanie mu pomóc.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024