Moja przyjaciołka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Moja przyjaciołka

Przyjaźnie  się z moją przyjaciółką  /nazwijmy ją  Ala.kiedyś  mieliśmy  dobre relacje pisaliśmy do siebie , wychodziliśmy ze sobą i mogłam się jej wyżalić.Jakoś od pewnego czasu mnie nie było w domu bo gdzieś wyjechałam  tak ok 2 mies i jak przyjechałam  do domu zauważyłam że stała się inna..? Była bardziej wulgarna ale to nie jest najgorsze.Poznała jakaś inna przyjaciółkę. Na początku się tym nie przejmowałam  mówiłam  sobie że ja jestem jej przyjaciółka ze znam ją wiele dłużej niż ona i bardzo sie przywiazalismy.Lecz nieprawda...wcale jej nie znałam. Więcej spędza czasu z nią niż ze mną tak naprawdę  teraz nic o niej nie wiem.... czasem jak mi mówi takie rzeczy jak jesteś najlepsza czuje że kłamie i to takie prefidnę kłamstwo. Kiedy mówi ze oo wiesz ciągle pisze    z kimś / na przykład Kamil... fajnie ze wogule się dowiedziałam o tym . A najlepsze było w tym to ze ta jej przyjaciółka juz wiedziała o tym  a ja nie....Naprawdę mi na niej zależy ale mam już dość okłamywac sama siebie ze jej na mnie zależy bo to kłamstwo  !! Już nie mamy takiego samego kontaktu. Proszę o pomoc doradzcie mi coś !!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez prawiezalamana (2017-12-16 21:40:25)

Odp: Moja przyjaciołka
ola112240 napisał/a:

Przyjaźnie  się z moją przyjaciółką  /nazwijmy ją  Ala.kiedyś  mieliśmy  dobre relacje pisaliśmy do siebie , wychodziliśmy ze sobą i mogłam się jej wyżalić.Jakoś od pewnego czasu mnie nie było w domu bo gdzieś wyjechałam  tak ok 2 mies i jak przyjechałam  do domu zauważyłam że stała się inna..? Była bardziej wulgarna ale to nie jest najgorsze.Poznała jakaś inna przyjaciółkę. Na początku się tym nie przejmowałam  mówiłam  sobie że ja jestem jej przyjaciółka ze znam ją wiele dłużej niż ona i bardzo sie przywiazalismy.Lecz nieprawda...wcale jej nie znałam. Więcej spędza czasu z nią niż ze mną tak naprawdę  teraz nic o niej nie wiem.... czasem jak mi mówi takie rzeczy jak jesteś najlepsza czuje że kłamie i to takie prefidnę kłamstwo. Kiedy mówi ze oo wiesz ciągle pisze    z kimś / na przykład Kamil... fajnie ze wogule się dowiedziałam o tym . A najlepsze było w tym to ze ta jej przyjaciółka juz wiedziała o tym  a ja nie....Naprawdę mi na niej zależy ale mam już dość okłamywac sama siebie ze jej na mnie zależy bo to kłamstwo  !! Już nie mamy takiego samego kontaktu. Proszę o pomoc doradzcie mi coś !!

Jak zadzwoni powiedz,że czujesz, że już nie jesteście przyjaciółkami i nie ma sensu dalej tego ciągnąć i usuń jej nr oraz poblokuj wszędzie. Słuchaj siebie, dobrze czujesz. Na pewno poznasz kogoś lepszego.

3

ola112240 napisał/a:

wyjechałam  tak ok 2 mies i jak przyjechałam  do domu zauważyłam że stała się inna..? Była bardziej wulgarna ale to nie jest najgorsze.Poznała jakaś inna przyjaciółkę. Na początku się tym nie przejmowałam  mówiłam  sobie że ja jestem jej przyjaciółka ze znam ją wiele dłużej niż ona i bardzo sie przywiazalismy.Lecz nieprawda...wcale jej nie znałam. Więcej spędza czasu z nią niż ze mną tak naprawdę

Rozumiem, że masz +/- 15 lat?

4

Z dziewczynami nigdy nie jest łatwo smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024