Piszą... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2017-12-16 10:43:01)

Temat: Piszą...

Temat proszę potraktować humorystycznie.
Oderwijmy się od myślenia o tym ile mamy jeszcze roboty przed świętami i pouśmiechajmy się smile

Natknęłam się na wątek w kafeterii,w którym piszą o forum netkobiety.

Popatrzcie drogie użytkowniczki,popatrzcie drogie moderatorki co zrobiłyście,jak przez Was ludzie przegrali życie.I teraz muszą sobie ponarzekać.
To tak w ramach przedświątecznego wybaczania i proszenia o wybaczenie:)

https://f.kafeteria.pl/temat/f1/polecam … _6046961/2

https://f.kafeteria.pl/temat/f1/netkobiety-p_6443130

2

Odp: Piszą...

Hehe, widziałam kiedyś jeden z tych wątków. Wcześniej był też wątek wyśmiewający jeden z tematów na netkobietach o prawiczkach, tzn oni się śmiali z netkobiet, że te sie śmieją z prawiczków.

Sama nie jestem zarejestrowana na żadnym innym forum, bo wszędzie jest chamstwo i wyzwiska. Jak np w tym wątku o wyśmiewaniu prawiczków - ja rozumiem, ze można mieć inną opinię, że to się komuś może nie podobać, ale tam od razu leciały wyzwiska, że ku**y, że pewnie by wolały faceta, który by po mordzie tłukł - tak jakby nie było normalnych facetów, tylko albo prawiczki albo przemocowcy. Nie lubię tego typu miejsc. Na netkobietach jest grzecznie i spokojnie - zazwyczaj big_smile

Te co tam narzekają to są te zbanowane osoby, które nie umiały rozmawiać na poziomie albo dublowały wątki, bo zrozumieć regulamin za trudno.

3

Wszystkie udzielające się osoby (według użytkowników cafeterii) to albo dziwki albo idiotki a moderatorki to nierozgarnięte,lewicujące baby.
Smutne dla użytkowników cafe jest to wykluczenie z tak przecież (według nich) beznadziejnego grona.Zaprzeczają same sobie pisząc takie komentarze.I utwierdzają moderatorki w przekonaniu,że miały rację banując rzeczone smile

4

gojka102 napisał/a:

Smutne dla użytkowników cafe jest to wykluczenie z tak przecież (według nich) beznadziejnego grona.Zaprzeczają same sobie pisząc takie komentarze.

Dokładnie. Skoro to forum jest tak beznadziejne, użytkowniczki tak samo, to chyba powinny się cieszyć, że je zbanowali i nie muszą być częścią tego tongue

5

Poczytalam big_smile poziom na kafe jest tak "wysoki" ze od kilku lat tam nie zagladam w obawie o wlasne zdrowie psychiczne wink

Wyglada na to ze kafeteria stala sie miejscem spotkan zbanowanych bylych uzytkownikow netkobiet big_smile

6

Dobre widziałam coś podobnego big_smile Kafeteria zawsze rozśmieszy big_smile Dużo trolli i sfrustrowanych ludzi. Nic tam praktycznie nie można brać na poważnie, ale do śmiania się to ok. O forum wizaż pisali podobnie big_smile

7

Jakby panowała jakaś rywalizacja forów - które forum lepsze, które wyżej w rankingu, którego użytkowniczki są fajniejsze tongue

8

Czasem to forum mnie też zaskakuje, porada "idź po pomoc do psychologa, psychiatry, terapeuty", brzmi niczym porada lekarska "proszę się nie stresować" big_smile (chociaż sam też czasem tak piszę lol i na ogół jest to najprawdziwsza prawda)  - ale mimo wszystko forum trzyma poziom, nie ma obrzucania się wyzwiskami, chamskimi tekstami, itd.
Kiedyś jak dyskutowałam z Irydem, to by dowiedzieć się skąd taki kosmita się wziął i co chce sprzedać, skopiowałam jego posta - samotna z wyobraźnią, no i oczywiście to samo wkleił na Kafeterii, tyle że tam ostro pojechali po nim, więc już potem nie dziwiłam się, czemu przesiaduje na Netkobiety.

9

Uważam, że to forum jest jednym z lepszych w necie, jest tu względnie normalnie, panuje kultura i zazwyczaj każdy kto opisze swój problem taką czy inną odpowiedź dostanie.
Natomiast odrębną kwestią jest jakość tych odpowiedzi i nie chodzi o to, że one są nie po myśli pytającego (a tak jest zazwyczaj). Sam w moim wątku toczyłem wojnę na słowa (bo trudno to ująć inaczej słowami) z kilkoma doświadczonymi forumowiczkami, gdzie tak naprawdę nie chodziło już o żadną poradę tylko byłem atakowany i musiałem się bronić. A każde moje słowo mogło być użyte przeciwko mnie wink
Myślę, że wiele osób które tu przychodzą to naprawdę zagubione dusze, które nie wiedzą co począć ze swoim życiem i jeśli będą miały pecha to staną się ofiarą takiego właśnie "sabatu czarownic". A już szczególnie gdy żali się facet. Tzw. solidarność jajników, czasami bardzo nieuzasadniona.
Tak czy inaczej nie widzę konkurencji dla netkobiet, a na pewno nie jest nią kaferteria wink

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024