Witam was drogie panie... Pisze tutaj aby sie dowiedziec od was kobiet jednego problemu ktory mnie dreczy wiec prosze o podpowiedzi... Jakis czas temu poznalem kobiete zarowno ja jak I ona jestesmy po nie udanych zwiazkach ja mam 2.5letnia corcie ona nie Co starszego synka jest Mila energiczna dziewczyna I w jakis sposob widze jej zainteresowanie moja osoba lecz tu sie zaczynaja pytania o pisze jak wyglada ta znajomosc pierwsze spotkanie rewelacja jak na Samym poczatku nie sadzilem zarowno ja jak I ona ze bedzie fajnie oczywiscie bez zadnych buziakow I innych rzeczy mily spacer na miescie kontakt jest doszlo do drugiego spotkania gdzie zaprosila mnie na kawe do domu rozmowy a nawet mile zabawy z jej dzieckiem jak I atmosfera rewelacja ale jest Taki problem ze jak ja sie pierwszy nie odezwe to ciezko aby napisala potrafi byc cisza caly dzien mimo ze jest dostepna z relacji I rozmowy udalo mi sie wywnioskowac ze jest oziebla I oschla do facetow poniewaz byla zraniona I wszystkich tak Samo traktuje lecz na moje oko sama zaprosila na kawe a nawet zaproponowala spotkanie na miescie aby nasze dzieci sie poznaly w Sali zabaw.. Widze ze chce sie spotkac bo rozmawiamy o tym kilka spotkam bylo teraz chce aby dzieci sie poznaly wiec odczuwam to jako dobry znak ale mimo tego czuje ta obojetnosc przez brak pisania z jej strony przez to ze jak piszemy to tak jak kolega I kolezanka ale zawsze Tam jakies mile slowa czy buziaki czy Co kolgwiek jest ze daje znac ze czuje sie troszke inaczej niz kolega lub moze mi sie tak wydawac jakie was ze opinie?? Jak rozmawiamy na temat zwiazkow czy milosci ciagle usmiechnieta I nie zainteresowana zwiazkami czy cos z tym zwiazanym wiec moje pytanie brzmi Co mam myslec?? Czy dziewczyna chce cos wiecej ale czasu potrzeba I byc soba I nie brac za duzo do siebie czy macie jakies inne propozycje
Po pierwsze używaj znaków interpunkcyjnych, bo strasznie męczy taki zlany tekst.
Jeżeli chodzi o Twoją sytuację, to możliwości może być kilka. Może ona jeszcze kocha swojego poprzedniego mężczyznę. Może jest poraniona poprzednim związkiem i potrzebuje dużo czasu, żeby cokolwiek ruszyło u was. Może być też tak, że podobasz się jej jako ojciec dzieci, ale problemem może być bliższy związek, bo nie ma uczucia. Itd. itd.