Poznaliśmy się przez internet, znamy się prawie dwa lata a od 3 miesięcy się spotykamy. Przez internet wydawał się być idealnym chłopakiem tak samo na początku spotkań. Teraz z każdym spotkaniem mam coraz większe wątpliwości co do tego czy powinnam z nim być. Co mogło się stać? POMOCY!
po 2 tygodniach zaczął dziać się koszmar. Już prawie wcale nie czuje tego co wcześniej. On starał się bardzo niemiły czasem zdarza mu się mnie wyzywać, mówi mi rzeczy które mnie ranią, on doskonale wie że jestem bardzo wrażliwa a ponadto to robi. Odkąd zaczęliśmy się spotkać zaczęłam bardzo dużo z siebie dawać a on wręcz przeciwnie. Nie wiem co mam zrobić, szczerze to bardzo go kocham ale wolałam to jaki był dla mnie gdy się nie spotykaliśmy.
Pewnie to się stało.
http://www.netkobiety.pl/t108970.html
Musi byc jakis powod Twoich obaw, niestety niewiele napisalas.
Staram sie mowic na swoim przykladzie lub co ja zrobilbym.
Jezeli w czyims towazystwie zaczynam odczowac dyskonfort, przestaje sie z nim spotykac, a juz napewno nie bylo szansy na jakie kolwiek blizsze relacje.
To Ty masz byc szczesliwa a nie byc w jakichs obawach.
To jest moje zdanie
Pozdrawiam
Proszę, abyś zapoznała się z naszym regulaminem (z naciskiem na punkty 4 i 5) i nie zasypywała forum wątkami, w których opisujesz problemy związane z tym samym chłopakiem, zwłaszcza, że większość z nich wrzuciłaś do zupełnie przypadkowych działów ("Medycyna Naturalna"? ). Ten temat zamykam, pozostałe nadprogramowe usuwam z widoku, a jednocześnie uprzedzam, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Z pozdrowieniami, Olinka