Dziwna ciąża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Dziwna ciąża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dziwna ciąża

Witam. W czasie stosunku z moim partnerem pękła nam prezerwatywa. Po 10 dniach zrobiłam test. Wyszedł pozytywny. W związku z tym udałam się do lekarza. Lekarz zrobił mi usg. Powiedzial, że nie może potwierdzić ciazy, bo to za wcześnie. Widział jakiś mały pecherzyk co może sugerować ciążę, ale na tym etapie trudno to stwierdzić, zgłasza że był nisko ułożony. Powiedzial, że testy mogą się mylić.   Umówił mnie na wizytę za dwa tygodnie. Jutro przypada ta wizyta. Wczoraj zrobiłam dodatkowy test. Wynik ten sam. Miesiaczki nie mam. Odczuwam ból brzucha jak przy okresie. Możliwe żebym nie była w ciąży? sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna ciąża

Nikt z nas nie udzieli ci tutaj jednoznacznej odpowiedzi. Skoro lekarz sam nie wiedział ,skoro na usg nie wszystko było jasne to nie oczekuj że ktoś da ci jakąś odpowiedź tu na forum.
Poczekaj do jutra i się wszystkiego dowiesz.
Pozdrawiam.

3

Gorka ma rację. Można też zawsze zrobić test Beta hcg i sprawdzić czy przyrasta, jednak jeśli lada dzień jest wizyta to po prostu poczekaj. Daj znać co powiedział lekarz.

4

Jaki wynik badania?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Dziwna ciąża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024