Czy powinnam zawalczyć o partnera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy powinnam zawalczyć o partnera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy powinnam zawalczyć o partnera

Witam.4 lata temu poznałam mężczyznę starszego ode mnie o 22 lata.On jest żonaty mieszka z żoną lecz nic ich nie łączy.Przedstawił mnie żonie,ona nie ma nic przeciwko temu że się spotykamy. ale nie mamy prawa spotykać sie u niego.Nie mieszkamy razem bo on tego nie chce.Spotykamy się tylko na wekeendy choć mieszkamy od siebie 7km.W tygodniu rzadko kiedy się widujemy,w sumie wogóle.On teraz zakończył związek ze mną mówiąc że ma dość moich fochów.Faktycznie obraziłam się gdzyż w tygodniu obiecał mi pomoc ale nie przyjechał.Mam 36 lat on 58.Tęsknie za nim.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy powinnam zawalczyć o partnera

Dla mnie to wygląda jak trójkąt i nie wierzę, że nic go z żoną nie łączy. Dziwne, że ty się na to godzisz. O co chcesz walczyć? O żonatego faceta, który nie chce Z tobą być i traktuje cię jak odskocznię od małżeńskiego życia?

3

Polopirynas napisał/a:

Witam.4 lata temu poznałam mężczyznę starszego ode mnie o 22 lata.On jest żonaty mieszka z żoną lecz nic ich nie łączy.Przedstawił mnie żonie,ona nie ma nic przeciwko temu że się spotykamy. ale nie mamy prawa spotykać sie u niego.Nie mieszkamy razem bo on tego nie chce.Spotykamy się tylko na wekeendy choć mieszkamy od siebie 7km.W tygodniu rzadko kiedy się widujemy,w sumie wogóle.On teraz zakończył związek ze mną mówiąc że ma dość moich fochów.Faktycznie obraziłam się gdzyż w tygodniu obiecał mi pomoc ale nie przyjechał.Mam 36 lat on 58.Tęsknie za nim.

O dżizes... Gdyby nie twoje "36 lat" to napisałbym: "biedne, głupie i naiwne dziecko". Ale jeśli masz 36 lat to współczuję.

4

Słuchajcie,tego mi chyba brakowało tego aby ktoś mi do rozumu przemówił.

5

Polopirynas napisał/a:

Słuchajcie,tego mi chyba brakowało tego aby ktoś mi do rozumu przemówił.

No to daruj sobie pana żonatego, który mógłby byc Twoim ojcem i poczekaj na kogoś w zbliżonym wieku bez żony w tle itp, kogoś kto będzie miał dla Ciebie czas również w tyg i pomoże kiedy będziesz tego potrzebowała :-)

6

Stałaś się protezą dla tego małżeństwa, gdzie Pan ma jeszcze swoje potrzeby, a Pani zgodziła się na nie pewnie pod warunkiem własnej akceptacji.
Wykorzystali Cię oboje. Przykro mi.
Pewnie bardzo potrzebujesz oparcia w mężczyźnie, więc tak doświadczony partner pozornie Ci je dawał.
Ale tylko pozornie.
Szukaj wolnego Pana- myślę, że jest to w Twoim zasięgu, by takiego mężczyznę znaleźć. Powodzenia.

7

Nie szkoda Ci zycia na taka roznice wieku.Wierze Ci ze uczucie wygrywa nad rozumem ale popatrz troche w przyszlosc.Masz jedno zycie i nie zapomnij o tym.

8

A Tatusia masz?
To porozmawiaj z nim na ten temat...

9

ZielonaKama napisał/a:

A Tatusia masz?
To porozmawiaj z nim na ten temat...

Kamo, po co to było??????

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy powinnam zawalczyć o partnera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024