Szanse na odzyskanie rodziny.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Szanse na odzyskanie rodziny..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Szanse na odzyskanie rodziny..

Jestem ciekaw Waszych opinii - poniżej historia mojego rozstania...

Byliśmy razem 9 lat, raz było lepiej, raz gorzej - jak w życiu. Łączyło nas właściwie wszystko: światopogląd, zainteresowania, podróże, seks... marzenia... Zwiedziliśmy razem mnóstwo miejsc... wspólne wakacje, weekendy...
Były też problemy... trochę finansowe, trochę kłótnie, rutyna dnia codziennego, zapominanie o potrzebach partnera.

4 lata temu zdecydowaliśmy się na dziecko, nasza córeczka ma obecnie 3 latka.

W lutym tego roku... rozstaliśmy się. Miało być na chwilę ale trwa do dziś. Próbowałem ją odzyskać - listy, rozmowy, miłe gesty. Wciąż jednak słyszałem że potrzebuje czasu... Mimo to zrobiła mi urodziny, zaprosiła na urodziny jej starszej córki - wciąż podkreslając że nic nas nie łączy i że nie jesteśmy razem.
W sierpniu... pojechaliśmy razem na wakacje. Było cudownie. Sama to potwierdziła. Był seks, bliskość, przytulanie. Byliśmy z dziećmi więc dla nich to też musiał być dobry czas bo rodzina znowu była razem...
Po wakacjach... ona zaczęła się wycofywać twierdząc że "wakacje się skończyły, wracamy do rzeczywistości". Od wakacji okazuje mi coraz więcej niechęci a wręcz nienawiści. Miałem kilka wpadek typu wyjścia z kolegami na popijawę ale przecież nie byliśmy razem i robiłem to w swoim wolnym czasie.
Cały czas też starałem się być blisko małej - mam z nią bardzo dobry kontakt.

Nadal próbowałem z nią rozmawiać... ze tyle nas łączy, że warto spróbować choćby dla małej. Grochem o ścianę. Stwierdziła że w naszym życiu nie było nic wartościowego i że ona już sobie poukladała to rozstanie...

Co Waszym zdaniem mogę jeszcze zrobić? Co powinienem zrobić? I czy w ogóle cokolwiek robić...

Rodzina jest dla mnie bardzo ważna a także bardzo wiele sobie przemyslałem i zrozumiałem swoje błędy...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szanse na odzyskanie rodziny..

Dodam że obydwoje jesteśmy po 40-tce i po rozwodach x lat temu..

3

Nie zastanawiales sie moze ze takie zycie jej odpowiada? Jest wolna,robi co chce,moze spotykac sie z kim chce,wakacje z Toba spedzila bo moze akurat nic nie miala w planach a ze wakacje sie skonczyly to wrocila do swojego beztroskiego zycia gdzie jest Pania sama dla siebie.Mysle ze nic nie zrobisz dopoki nie dojdzie do jej glowy ze w koncu moze zostac sama jak palec a zestarzec sie samemu to juz porazka.

4

Sęk w tym że to jej życie nie jest wcale takie beztroskie. Fakt, jest panią siebie ale ma dwójkę dzieci, codzienną gonitwę praca-dom... A tak naprawdę nikt jej wcześniej w niczym nie ograniczał...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Szanse na odzyskanie rodziny..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024