Kobietki, macie jakies fajne pomysly na ciekawa ksiazke dla mojego taty? bede u niego w weekend i chce mu przywiezc jakis maly upominek, a bardzo lubi czytac, zwlaszcza ksiazki historyczne, oparte na faktach
Ja kiedyś Tacie kupiłam książkę Bogusława Wołoszańskiego, coś o II wojnie światowej - bardzo się ucieszył.
Popatrz na reportaże, np Polska odwraca oczy Justyny Kopińskiej - jeśli lubi kryminalne, kontrowersyjne sprawy.
Z nowości mogę polecić "Szybciej, wyżej, dalej" autorstwa Ewinga. Na pewno Twój tata w jakimś stopniu interesuje się motoryzacją, a książka obnaża kulisy afery diselgate. Myślę, że dla mężczyzny jak znalazł!
Z nowości mogę polecić "Szybciej, wyżej, dalej" autorstwa Ewinga. Na pewno Twój tata w jakimś stopniu interesuje się motoryzacją, a książka obnaża kulisy afery diselgate. Myślę, że dla mężczyzny jak znalazł!
Wołoszański super, nie wiem czy nei za ciezka, a o tej aferze slyszalam, nie wiedzialam ze powstala o tym ksiazka :0 to bedzie chyba strzal w 10. dzieki
lucyfear napisał/a:Z nowości mogę polecić "Szybciej, wyżej, dalej" autorstwa Ewinga. Na pewno Twój tata w jakimś stopniu interesuje się motoryzacją, a książka obnaża kulisy afery diselgate. Myślę, że dla mężczyzny jak znalazł!
Wołoszański super, nie wiem czy nei za ciezka, a o tej aferze slyszalam, nie wiedzialam ze powstala o tym ksiazka :0 to bedzie chyba strzal w 10. dzieki
Ewing owszem, polecam. Tym bardziej że afera VW jest teraz baaaardzo aktualna, więc będzie idealny prezent.
Ewentualnie można sie zastanowić nad książkami specjalistycznimi - np jeśli tata lubi wędkarstwo to coś o tym, albo coś z jego zawodu. Opcji jest dużo
myslalam jeszcze o ksiazce Szymon Hołowni, ale chyba afera motoryzacyjna jednak tym razem wygra;)