książka dla taty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KULTURA » książka dla taty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: książka dla taty

Kobietki, macie jakies fajne pomysly na ciekawa ksiazke dla mojego taty? bede u niego w weekend i chce mu przywiezc jakis maly upominek, a bardzo lubi czytac, zwlaszcza ksiazki historyczne, oparte na faktach

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: książka dla taty

Ja kiedyś Tacie kupiłam książkę Bogusława Wołoszańskiego, coś o II wojnie światowej - bardzo się ucieszył.

Popatrz na reportaże, np Polska odwraca oczy Justyny Kopińskiej - jeśli lubi kryminalne, kontrowersyjne sprawy.

3

Z nowości mogę polecić "Szybciej, wyżej, dalej" autorstwa Ewinga. Na pewno Twój tata w jakimś stopniu interesuje się motoryzacją, a książka obnaża kulisy afery diselgate. Myślę, że dla mężczyzny jak znalazł!

4

lucyfear napisał/a:

Z nowości mogę polecić "Szybciej, wyżej, dalej" autorstwa Ewinga. Na pewno Twój tata w jakimś stopniu interesuje się motoryzacją, a książka obnaża kulisy afery diselgate. Myślę, że dla mężczyzny jak znalazł!

Wołoszański super, nie wiem czy nei za ciezka, a o tej aferze slyszalam, nie wiedzialam ze powstala o tym ksiazka :0 to bedzie chyba strzal w 10. dzieki

Marteczka000 napisał/a:
lucyfear napisał/a:

Wołoszański super, nie wiem czy nei za ciezka, a o tej aferze slyszalam, nie wiedzialam ze powstala o tym ksiazka :0 to bedzie chyba strzal w 10. dzieki

Ewing owszem, polecam. Tym bardziej że afera VW jest teraz baaaardzo aktualna, więc będzie idealny prezent.
Ewentualnie można sie zastanowić nad książkami specjalistycznimi - np jeśli tata lubi wędkarstwo to coś o tym, albo coś z jego zawodu. Opcji jest dużo smile

6

myslalam jeszcze o ksiazce Szymon Hołowni, ale chyba afera motoryzacyjna jednak tym razem wygra;)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KULTURA » książka dla taty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024