Witam Wszystkich
Wiem że jest to forum dla kobiet jednak wiem że to wy najlepiej mi pomożecie. Od 3 lat przyjaźnie się z pewną dziewczyną. W tym roku zacząłem czuć coś więcej jedną nie wiem czy to uczucie jak tak silne. Miała chłopaka jednak był to totalny nie eypal i jestem teraz jej jedynym wsparciem. Nie chce żeby cierpiała kiedy nie wyjdzie a także nie chce jej stracić... Jest ładna, pociesza mnie i zawsze się wspieramy. Jeździmy często na rowerach, przeważnie nad rzekę i chodzimy wszędzie razem. Co o tym sądzicie? Czy czuje coś do niej? Kieruje się sercem jednak ono mi nie pomogło tym razem. Proszę o odpowiedź
Wygląda mi to na, jak to się teraz nazywa, friendzone...
3 2017-11-12 14:54:32 Ostatnio edytowany przez matikitek (2017-11-12 14:55:03)
Wygląda mi to na, jak to się teraz nazywa, friendzone...
Tak, do tego doszedłem jednak dalej nie jestem pewien co do swoich uczuć
"Nie wiem czy podoba mi się przyjaciółka
Myślę, że wiesz, że po prostu nie podoba Ci się z wyglądu, nie czujesz tzw chemii, ale ją lubisz.
Poprzestań na przyjaźni i nie rób dziewczynie nadziei,
Co o tym sądzicie? Czy czuje coś do niej?
To jakbyś pytał innych czy lubisz lody, a jeśli już lubisz to bardziej śmietankowe czy kakaowe.
"Nie wiem czy podoba mi się przyjaciółka
Myślę, że wiesz, że po prostu nie podoba Ci się z wyglądu, nie czujesz tzw chemii, ale ją lubisz.
Poprzestań na przyjaźni i nie rób dziewczynie nadziei,
Ale akurat z wyglądu Mi się podoba...
josz napisał/a:"Nie wiem czy podoba mi się przyjaciółka
Poprzestań na przyjaźni i nie rób dziewczynie nadziei,Ale akurat z wyglądu Mi się podoba...
To może napisz, co Ci w niej nie pasuje, że masz wątpliwości.
Niestety, nikt Ci tutaj nie odpowie,; co do niej czujesz?