jesteśmy młodzi, kilka razy się już spotkaliśmy lecz w chwilach po prostu coś mnie blokuje, nie potrafię się przełamać jej pocałować chociaż dobrze wiem, że tego chce i raczej ona też.
co zrobić ;/
Umówić się na piwo, reszta sama wyjdzie
jesteśmy młodzi, kilka razy się już spotkaliśmy lecz w chwilach po prostu coś mnie blokuje, nie potrafię się przełamać jej pocałować chociaż dobrze wiem, że tego chce i raczej ona też.
co zrobić ;/
A co robisz człowieku? Jeśli siedzisz metr od niej, to najpierw usiądź pupa przy pupie.
Znaleźć poradnik na youtubie, poczytać gazetkę dla nastolatków, artykuły w internecie, obejrzeć komedię romantyczną, spróbować naśladować, nawet jak będzie przez chwilę dziwnie, to ćwiczenie czyni mistrza.
Co robić? Zagrać w grę
To zdejmie presję zarówno z Ciebie jak i z niej
1. Spytaj, czy dobrze całuje w skali od 1-10. Cokolwiek nie powie, odpowiedz:
"Tak? Jakoś Ci nie wierzę, muszę to sprawdzić" i całujesz
2. Powiedz, żeby zamknęła oczy, bo musisz coś sprawdzić. Jeśli czuje się dobrze w Twoim towarzystwie, posłucha się. Wtedy pocałuj, a gdy ona otworzy oczy, możesz się po prostu uśmiechnąć
Kupić coś dobrego do jedzenia, ją nakarmić tak aby coś zostało na wargach. A potem zlizac dalej pójdzie gładko..
Zrób jej prostego psikusa, powiedz jej "zamknij oczy, coś dla Ciebie mam". Jak zamknie to wiesz co masz zrobić. Ja nigdy w sumie tak nie zrobiłem, ale jak masz problem z podejściem to co Ci szkodzi spróbować wziąć ją na sposób. U mnie to było zawsze trochę smiechów, chichów, spojrzenie prosto w oczy, poważniejsza mina i szybkie wejście smoka, nigdy się nie odwracały.
Ile macie lat? może po 15...?
Po prostu pocałuj ją i tyle, co masz do stracenia? Zrób to w chwili, kiedy ona się tego najmniej spodziewa. Wyłącz myślenie a co jeżeli cofnie glowe, nie będzie chciała, da mi kosza. Nie potrzebnie wywierasz na sobie presje. Skoro daje ci zielone światło, to bądź facet i do roboty!
czasem mam wrażenie, ze jestem na forum Bravo girl czy Popcornu a nie netkobietach...
Jeśli masz taki opór, zrób najpierw mały kroczek i pocałuj ją w policzek przy powitaniu. Zobaczysz, że normalnie reaguje, to łatwiej będzie Ci przemóc się i pocałować ją w usta w trakcie spotkania:)