przyjemnosc podczas seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » przyjemnosc podczas seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez alicklos (2017-10-12 23:16:45)

Temat: przyjemnosc podczas seksu

Witajcie,
Mam 28 lat od 7 lat uprawiam seks. Mam duzy temperament i nie ukrywam, ze mialam wiecej niz jednego partnera seksualnego. Zauwazylam, ze moja pochwa nie jest juz taka ciasna jak bym tego chciala.   Jak zaciskac miesnie pochwy podczas seksu by pochwa byla ciasniejsza i seks  byl przyjemniejszy dla obojga. Staram sie zaciskac podczas seksu moja pochwe ale nie wiem czy dobrze to robie wiem ze mozna sie tego nauczyc ale na czym to polega. Dodam ze stosuje tez kulki gejszy raz na miesiac. Pomocy!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: przyjemnosc podczas seksu

Szczerze mówiąc nie wierzę, że masz rozciągniętą pochwę. Może dziewica ma ciasną, ale potem się to normuje do penisów, chyba że miałaś przez parę lat częsty seks z partnerem, który miał duży rozmiar.

3 Ostatnio edytowany przez _v_ (2017-10-13 04:49:52)

alicklos napisał/a:

Witajcie,
Mam 28 lat od 7 lat uprawiam seks. Mam duzy temperament i nie ukrywam, ze mialam wiecej niz jednego partnera seksualnego. Zauwazylam, ze moja pochwa nie jest juz taka ciasna jak bym tego chciala.   Jak zaciskac miesnie pochwy podczas seksu by pochwa byla ciasniejsza i seks  byl przyjemniejszy dla obojga. Staram sie zaciskac podczas seksu moja pochwe ale nie wiem czy dobrze to robie wiem ze mozna sie tego nauczyc ale na czym to polega. Dodam ze stosuje tez kulki gejszy raz na miesiac. Pomocy!!

gimbaza..
zaciskającej się pochwy to ty nigdy nie doswiadczyles

4

_v_ napisał/a:
alicklos napisał/a:

Witajcie,

gimbaza..
zaciskającej się pochwy to ty nigdy nie doswiadczyles

jaka gimbaza co masz na mysli?

5

że Ci się tylko wydaje tongue

Ludzie, tu raczej chodzi o cwiczenia miesni Kegla chyba bardziej. Oczywiscie, ze mozna sie tego nauczyc. Poczytaj sobie na necie o tym.

Seks tantryczny chyba tez by mogl tu pomoc- moja kolezanka praktykowala i podobno pomaga rowniez. Rowniez wygoogluj.

7

Mama Emigrantka napisał/a:

Ludzie, tu raczej chodzi o cwiczenia miesni Kegla chyba bardziej. Oczywiscie, ze mozna sie tego nauczyc. Poczytaj sobie na necie o tym.

Seks tantryczny chyba tez by mogl tu pomoc- moja kolezanka praktykowala i podobno pomaga rowniez. Rowniez wygoogluj.

Znalazlam kilka watkow na forum o cwiczeniach miesni Kegla i w internecie. Dziekuje za informacje o seksie tantrycznym, postaram sie zapoznac z tym tematem.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » przyjemnosc podczas seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024