Wątpliwości męża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wątpliwości męża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

Temat: Wątpliwości męża

Witam,
chciałabym opisać mój problem.Może ktoś będzie w stanie mi pomóc.

Jesteśmy z mężem kilka lat po ślubie.Mamy małe dziecko.Mąż pracuje na budowie, głównie w delegacjach.Nasz związek przechodził wiele burz, dwa lata temu postanowiliśmy się rozstać.Mąż spotykał się w tym czasie z inną kobietą, ja też próbowałam ułożyć sobie życie na nowo. Mimo wszystko pewnego dnia postanowiliśmy dać sobie szansę i spróbować odbudować nasz związek. Od tego czasu wszystko było ok, jakieś nieporozumienia między nami się zdarzały - były to jednak zawsze jakieś błahostki. Rozpoczęliśmy również starania o dziecko. Po kilku miesiącach udało nam się. Mąż był bardzo szczęśliwy,gdy dowiedział się o ciąży.Jednak od kilku dni zauważyłam,że jego zachowanie się zmieniło.Zachowuje się jakby mu na niczym nie zależało, używa wulgaryzmów w wiadomościach do mnie,odpycha mnie.Na moje smsy odpowiada "ok", "aha". Gdy parę dni wcześniej był w domu nie zauważyłam żadnej zmiany w jego zachowaniu,tulił się,spędzaliśmy razem czas.
Wczoraj napisał mi sam z siebie,że nie wie co się z nim dzieje.Czuje,że życie ucieka mu przez palce.Pisał mi,że mimo wszystko mnie kocha.Napisałam mu,że jego zachowanie źle na mnie wpływa i mam wiele wątpliwości. Nie wiem,czy on faktycznie mnie kocha, czy może ma zamiar odejść tylko jest ze mną ze względu na dziecko?Strasznie się pokłóciliśmy dziś rano przez wiadomości,dzwoniłam do niego to się rozłączył.Twierdzi,że go nie rozumiem i nie wspieram.Pisałam mu,że daję mu czas i jak mnie kocha to ma wrócić do domu,a jeśli nie to chce,żeby mi wprost powiedział,ze to koniec.Zarzuca mi,że ciągle go tylko podejrzewam o zdradę, a ja sama już nie wiem co mam robić. Nie wiem na czym stoję.Mąż wróci do domu dopiero za trzy tygodnie,a ja do tego czasu zwariuję z niepewności.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Wątpliwości męża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024