Jakos ponad miesiac temu chlopak zerwal ze mna. Spotykalismy sie cale wakacje, a on zakonczyl nasza znajomosc przed swoimi poprawkami i po tym jak odmowilam mu seksu. Wszyscy mi mowia ze to byl powod zerwania, on mowil ze "nie ma do mnie uczuc". Wiem ze to dzeciak, ma 20 lat. Pozniej po zerwaniu widzialam ze duzo imprezowal. A teraz minelismy sie pierwszego dnia studiow i on sie normalnie przywital, a wieczorem tego dnia dostalam wiadomosc, ze byl spozniony i nie mogl zagadac. Sam zakonczyl, teraz zagaduje...
Skoro nie miał uczuć to dobrze się stało, że zakończył. Raczej od jednego spotkania nic się nie zmieniło...:p A pogadac zawsze mozna w koncu nie bedzie cie traktował jak obcą czy trędowatą. Spokojnie ![]()
Jak nie chcesz z nim rozmawiać to zablokuj numer, zablokuj fejsa i masz spokój.
Jakos ponad miesiac temu chlopak zerwal ze mna. Spotykalismy sie cale wakacje, a on zakonczyl nasza znajomosc przed swoimi poprawkami i po tym jak odmowilam mu seksu. Wszyscy mi mowia ze to byl powod zerwania, on mowil ze "nie ma do mnie uczuc". Wiem ze to dzeciak, ma 20 lat. Pozniej po zerwaniu widzialam ze duzo imprezowal. A teraz minelismy sie pierwszego dnia studiow i on sie normalnie przywital, a wieczorem tego dnia dostalam wiadomosc, ze byl spozniony i nie mogl zagadac. Sam zakonczyl, teraz zagaduje...
Bajka stara jak świat. Wczesniej nie dostał co chciał to teraz patrzy czy mu się uda.
Da czy nie da oto jest pytanie
Dziewczyno, wyluzuj, niech on spada i szuka dalej. Bo dostanie i znowu zniknie z pola widzenia, takze nie rob sobie nadziei. Biedny spuscil nos na kwintę, olał cie bo nic nie czuł to nara ![]()
No ale w czym problem?
Jalas krzywde ci wyrządzil tym, że się z tobą przywitał?
kolaaa, to raczej normalne, że przywitał się. Wolałabyś, żeby minął Cię udając, że się nie znacie?
Jeżeli zraniił Cie tym zerwaniem, to nie musisz utrzymywać z nim kontaktu, jeśli tego nie chcesz.
Coś mi sie wydaje, że ten incydent obudził w Tobie nadzieję, że jednak nie wszystko stracone.
Daj sobie z nim spokój, chłopak jasno się określił, nic do Ciebie nie czuje, chciał tylko seksu.
Bada grunt.. czy tym razem się mu uda.