Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Witam

czes jestem chłopakiem. pisze z zapytanie bo moja dziewczyna zostawiła mnie z dnia na dzień i nie wiem o co chodzi. tłumaczy mi ze jest młoda i chce się bawić.  i woli być sama. nie rozumiem tego przekreśliła wszystko po 4 latach bycia razem. i nagle powiedziała ze nie kocha mnie a 3 tygodnie wcześniej. pytała się czy ją kocham co mam o ty sądzić? bo na moje to chyba kogoś poznała lepsze pomożcie  mi panie. bo nie mogę zrozumieć takiego zachowania.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Witam

Wydaje mi się, że sama nie wie co chce. Może mieliście jakiś cięższy okres w związku albo coś i ona od dłuższego czasu chciała to zrobić i to nie byłlo tak z dnia na dzień. A chciała utrzymywać kontakt? Jak wyglądało wasze rozstanie? Nie chce ci robić złudnej nadzei, ale jeśli nie chodziło o kogoś innego to może do ciebie wróci po czasie. U mnie to było tak, że najpierw chłopak po trzech latach doszedł do wniosku, że jednak mnie nie kocha, że wypaliło się. Mimo tego, że jeszcze niedawno mnie o tej miłości strasznie zapewniał. Po trzech miesiącach wrócił, a po kolejnych trzech znów zerwał. Najpierw twierdził, że po prostu chciał odpocząć i faktycznie się wyszaleć, ale czuł się tylko gorzej. Teraz chyba raczej chodzi o to, że nie chce marnować swoich młodych lat na jedną osobę, która w dodatku ma tyle problemów.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024