wariuję... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: wariuję...

Witam
Proszę was o pomoc sama już nie daję rady. Mam problem z mężem jesteśmy ze sobą 8 lat 5 lat w małżeństwie mamy 6-letniego synka.
Trzy lata siedziałam z synkiem w domu troche nam się zaczeło psuć tak się psułodo tamtego roku kiedy tozauważyłam że jest cora gorzej oczywiście
był powód on pisał ze swoją byłą odkryłam to strasznie przeżyłam przyznał się że zaszło to za daleko niby się nie spotkali ale codziennie pisanie
nie koleżeńskie tylko po prostu romans stwierdziliśmy że bedziemy walczyć i tak się stało ja chodziłam do psychologa nabrałamwairy w siebie w nas
on naprawde dawno taki nie był widac że mu zależy cały czas to widzę ale od jakiegoś czasu pisał na jakimś komunikatorze po francusku rozumiem uczy się
tylko że teraz już tam nie pisze pisze na messengerze z jedną dziewczyną z tego komunikatora widze ze dzieje sie to coraz czesciej rozmawialismy
stweirdzil ze nie pisze nic zlego ale ze niebedzie pisal ja mialam troche wyrzutow sumienia w koncu to zeraz mu sie zdazylo to nie znaczy ze ja mam
mu zabraniac jakich kolwiek kontaktow z innymi wyjechal napisalam mu ze moze pisac tylko zeby mnie nie oszukiwal ze dla mnie zaufanie jest wazniejsze
ze jak bedzie z nia pisal czy z jaka kolwiek inna kolezanka to zeby powiedzial onze ok zebymsie nie martwila i przez caly wyjazd z nia pisze nic mi nie
zasugerowal ze jednak ma z nia kontakt dalej twierdzi ze juz nie pisze a ja wiem bo widzialam na jego poczcie ze non stop przychodza wiadomosci od niej
i z jednej strony mysle moze nie chce mnie martwic a z drugiej jak chce zbudolwaczwiazek ponownie klamiac ?? czy ja przesadzam w koncu dziewczyna
jest z innego kraju ale mysl o tym ze powtorzy sie sytacja z tamtego roku kiedy nie rozmawial ze mna wogule a po nocach pisal z kims innym
Pomozcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wariuję...

Hej znajdz moj watek...mialam bardzo podobnie...

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024