Po odchudzaniu... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Po odchudzaniu...

W szybkim tempie straciłam prawie 20 kg. Strasznie się z tego cieszę i mam faceta, ale...
Rączki super, nogi w sumie też super, ćwiczyłam, nawilżałam skórę, ale mimo wszystko skóra na brzuszku i na wewnętrznej stronie ud nie wygląda tak jak powinna...
Trochę mnie to dołuje, choć wiem, że mojemu facetowi to nie przeszkadza, bo ciągle mi powtarza, że zawsze się mu podobałam...
Macie jakieś sprawdzone metody, ćwiczenia, balsamy, zabiegi...?
Chciałabym z uśmiechem na ustach wyjść w lato 2018 na plażę... smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Po odchudzaniu...

Jesli w szybkim tempie, to niestety musisz sie pogodzic z faktwm, ze ta skora bedzie wygladac nieestetycznie moze juz zawsze. Jezeli jestes mloda - tak do 30 to masz jeszcze szanse ją "podciagnac" po 40 szanse na odzyskanie jesrnej skory na brzuchu sa marne, chyba ze skalpel.

Poki co mozesz sie ratowac masazami i bielizna korygujaca. Dobre wyszczuplajace majtki, takie od kolan, po biust. Ale musza byc dobrej jakosci. Nie mozna z nimi tez przesadzac, zeby nie hamowac krazenia.

3

Czyli jest jeszcze jakiś cień szansy, ledwie mi 23 stuknęło... smile

4

zacznij uprawiać sport i chodzić na siłownię. Jesteś młodą osoba więc skóra się jeszcze naciągnie. Balsamy na niewiele się zdadzą, bardziej masaże skóry no i ćwiczenia. W ostateczności zawsze pozostaja zabiegi laserowe lub lifting skóry, ale to chyba nie są tanie rzeczy. W tym wieku sport w zupełności powinien sprawę rozwiązać. Na brzuch i uda jest tyle fajnych ćwiczeń, a jak nie masz motywacji weź trenera personalnego, niektórzy z nich naprawdę potrafia dać w kość smile wyciśnie z ciebie ostatnie poty, ale efekt na pewno będzie widoczny.

5 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-10-23 13:28:09)

wesoła12 napisał/a:

Czyli jest jeszcze jakiś cień szansy, ledwie mi 23 stuknęło... smile

Jeśli dużo wiszącej skróty to skalpel. Jeśli niewiele to potrzeba czasu. Dobre odżywianie pomoże również. Balsamy jak najbardziej. Dla kobiet w ciąży są dobrym wyjściem.

6

To zależy, co rozumiesz pod stwierdzeniem, że Twoja skóra „nie wygląda tak jak powinna”. Jeśli brakuje jej po prostu jędrności, można spróbować zabiegów ujędrniających w salonie kosmetycznym, jeśli problem jest poważniejszy wtedy zostaje już tylko chirurgia.

7

Gratuluję samozaparcia ja nie potrafie powiedzieć sobie STOP! sad

tez schudłam, ponad 10 kg nie miałam okresu potem przytyłam wrócił, ale przeczytałam ostatnio artykuł  o ortoreksji i chyba to mam. Całe moje życie kreci się teraz kolo jedzenia, do tego cellulit zmiany hormonalne, raz jem jak wróbelek, potem się obżeram, potem ćwiczę i zaraz myślę co zjem po ćwiczeniu, tak ciężko mi się ogarnąć, może macie jakieś rady?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024