Jestem upierdliwa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jestem upierdliwa

Tak, jak i w tytule...Przez jakiś czas w moim nowym związku było bardzo dobrze do momentu....ale ostatnio zaczęło się coś psuć, a raczej mniemam że to przez moją upierdliwość, czasami miewam napady że nic tyklo dzień w dzień albo bym pisała albo się spotykała z moim chłopakiem..wiem że może być to męczące dla niego i zastanawiam się jak to zmienić. Potrafię zająć sobie czas jednak, mam treningi, prace itp.

Jak panować nad kombinowabiem by zwracał na mnie uwagę,  gdy on jest zajęty swoimi sprawami?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem upierdliwa

Pracować nad podwyższeniem swojej wartości, nad polubieniem siebie i podwyższeniem samooceny. Byś się dobrze czuła sama ze sobą i lubiła spędzać czas w swoim własnym towarzystwie. Byś nie musiała się dowartościowywać jego uwagą i obecnością. Innej rady nie mam.

3

Odp: Jestem upierdliwa
tajemnicza75 napisał/a:

Pracować nad podwyższeniem swojej wartości, nad polubieniem siebie i podwyższeniem samooceny. Byś się dobrze czuła sama ze sobą i lubiła spędzać czas w swoim własnym towarzystwie. Byś nie musiała się dowartościowywać jego uwagą i obecnością. Innej rady nie mam.

Samoocene myślę że mam dobrą, ale chyba masz rację chyba nie bardzo siebie lubię, bo sama ze sobą czasem lubię spędzać czas, np.w czasie czytania książek.  Tylko właśnie czasem nie wiem skąd mi się włącza tryb że osaczam , bo nie robię tego cały czas, tylko miewam takie momenty.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024