Witam wszystkich i z góry przepraszam jeśli pisze w złym dziale. Jest to mój pierwszy temat tutaj. Ze moją dziewczyną jesteśmy razem już ponad pół roku, niestety ze względu na studia mieszkamy w innych miastach (niedaleko od siebie, około 80km). Odwiedzamy siebie w weekendy i spędzamy świetnie razem czas, zawsze nam go brakuje gdy ona albo ja musimy już wracać do siebie. W tygodniu głównie rozmawiamy przez telefon i z tym mam problem, jeśli rozmawiam z nią "sam na sam" - jest super. Jeśli jednak ona siedzi sobie akurat z przyjaciółkami to rozmowa nie jest w ogóle interesująca, jakby nie zwracała na mnie uwagi. Co chwilę przerywamy bo one się z czegoś śmieją i tak dalej. Nie czuję się dobrze z tym bo wydaje mi się jakbym tylko im przeszkadzał - powiedziałem jej o tym, ona zaprzeczyła a także zawsze to ona dzwoni do mnie. Co mam zrobić ? Czy ja daje pomiatać sobą i może powinienem porozmawiać z partnerką o tym ? Z drugiej strony nie chce wyjść na aspołecznego gościa który nie daje się spotkać dziewczynie ze znajomymi...Mogę prosić o jakieś rady?
Powaznie napisales "psiapsioly" ?
Swiat jest naprawde tak skomplikowany? Umowcie sie na telefon jak obydwoje bedziecie miec czas tak by twoim nad wyraz wrazliwym ego nie wycierac podlogi.
znowu trolle
moze troche więcej inwencji w wymyślaniu nickow
znowu trolle
moze troche więcej inwencji w wymyślaniu nickow
Ej, nie każdy taki nick jest od razu trollem ;P
_v_ napisał/a:znowu trolle
moze troche więcej inwencji w wymyślaniu nickowEj, nie każdy taki nick jest od razu trollem ;P
zdecydowana większość jest
plus namnożylo sie Karolin ostatnio
ja nie mam nic przeciwko watkom trollowym, dopoki sa ciekawe
ale jak po raz setny pojawia sie ten sam temat, to jest masakra
Kinga24 napisał/a:_v_ napisał/a:znowu trolle
moze troche więcej inwencji w wymyślaniu nickowEj, nie każdy taki nick jest od razu trollem ;P
zdecydowana większość jest
plus namnożylo sie Karolin ostatnioja nie mam nic przeciwko watkom trollowym, dopoki sa ciekawe
ale jak po raz setny pojawia sie ten sam temat, to jest masakra
Szczerze dziwię się ludziom, którym chce się trollować. Ale spokojnie, od jutra koniec wakacji ![]()
Nie jestem żadnym trollem, mój nick wbrew pozorom jest bardzo kreatywny ponieważ nie jest to moje imię
Jeśli taki temat był już poruszany mógłby ktoś mnie oświecić i podlinkować podobne ?
Nie jestem żadnym trollem, mój nick wbrew pozorom jest bardzo kreatywny ponieważ nie jest to moje imię
Jeśli taki temat był już poruszany mógłby ktoś mnie oświecić i podlinkować podobne ?
Uuuui...zaj***ta kreatywnosc. Pozwol, ze zapytam: Jak wpadles na tak zawadiacki pomysl?
@Kuba... jesteś bluszczem, który dzwoni do dziewczyny kiedy ona ma fajne chwile z przyjaciółkami i coś tam przez telefon zazdrośnie przynudza. Masakra. Nie potrafisz być męski i dzwonić kiedy jest sama? Zachowujesz się jak stara zazdrosna jędza.
Jeśli dalej nie wiesz co robić to Ci powiem wprost.... "Cześć Kochanie! Co robisz? Aaaa... przyjaciółki są? Super! To pozdrów je ode mnie i bawcie się dobrze! Zadzwonię jutro. Papa, kocham Cię. "
Pisałem w swojej wypowiedzi że ona zawsze w takiej sytuacji dzwoni do mnie jako pierwsza.
A Panu "namazu" także gratuluję kreatywności i ja dziwię się że są ludzie którzy wolą czepiać się z niewiadomych powodów nicku niż odpisać na pytanie.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
No to jak dzwoni pierwsza to się nie przejmuj że wtedy jest inna. Zwracam honor. Powodzenia!