Hej , napisałam tutaj ponieważ chciałabym z kimś pogadać kto może miał lub ma tak jak ja ?
Kilka lat temu byłam wesołą osobą teraz prawie cały czas chodze z dołowana, smutna , nic prawie mnie nie cieszy nie wiem co chciałabym zrobić gdzie być kim być .Wiecznie jestem nie zadowolona nie wiem jak mam sobie z tym poradzić czy powinnam iść do lekarza czy to jakaś depresja czy coś ?
Hej Jeśli masz ochotę to z chęcią z Tobą pogadam... A może udało Ci się już rozwiązać problem? Byłaś u specjalisty? Pozdrawiam
Idz do psychologa. Zrobisz testy osobowosciowe. Dowiesz się jakie masz mocne strony i predyspozycje. To może Ci pomoć ukierunkować się.
Cześć , może pomyśl co w ostatnich latach się zmieniło, kiedy zaczęłaś być smutna. Może coś się wydarzyło, albo był to jakiś szereg mniejszych wydarzeń, które mają na Ciebie taki wpływ? Czasami popadamy w rutynę z naszym życiem i warto jest usiąść z boku, odetchnąć i dać sobie czas na spokojne, głębokie przemyślenia.
Pozdrawiam
Jeśli to brak równowagi biochemicznej w mózgu to trzeba szukać przyczyn. Może to być na przykład niedobór witamin z grupy B. Jeśli jakaś seria wydarzeń to trzeba zlokalizować co to konkretnie było, zeby można było ruszyć z miejsca. Wszystko z czego potrzebujesz sobie zdać sprawę to to, że mając „dziurę w duszy”, którą trzeba załatać, nikt nie może tego zrobić oprócz Ciebie.