Co myslicie o takiej dziewczynie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co myslicie o takiej dziewczynie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez konik2 (2017-08-19 13:32:32)

Temat: Co myslicie o takiej dziewczynie?

Bylem z dziewczyn ponad rok, byl to moj 1 zwiazek bardzo sie zakochalem. Skonczylem politechnike jestem mgr inzynierem. Mgr robilem zaocznie pracujac w duzej firmie ale zarabialem 2 tysiace. Ona sie uczyla i nie zarabiala. Po kilku misiacach znajomosi zaczela mnie pytac ile zarabiam i ile mam na koncie. Pozniej pytala sie ile zarabiaja rodzice i jaki mamy majatek wtedy ja oklamalem ze moja babcia ma dom ale on byl juz przepisany na wuja takze nic z tego. Dzielila nas odleglosc 80km co tydzien do niej jezdzilem pociagiem bo mialem dobre polaczenie. Przyznaje rzadko gdzies wychodzilismy ja niezarabialem za duzo ona snula wpolna przyszlosc. Ciagle mi mowila ze jej znajomi to zarabiaja tyle i tyle, ze jakis jej kolega po 2 latach od studiow wybudowal dom tez skonczyl politechnike. Ciagle mnie porownywala kazala mi szukac lepszej pracy ja sie staralem ale mi nie wychodzilo. Skonczylem studia i wtedy zaczalem intensywnie szukac nowej pracy, ale miedzyczasie sie poklocilismy i ze mna zerwala. Na rozstaniu powiedziala ze nie jestem mezczyzna i nie jestem zaradny tak w wielkim skrocie. Powidzcie mi czy to byla dobra dziewczyna? Czy to ja jestem taki do niczego. Dopiero co skonczylem mgr zaocznie a ona chciala zebym jej wybodwal dom. Dodam tez ze krotka po rozstaniu znalazlem inna prace i zarabiam 2x tyle do tego samochod sluzbowy laptop i komorke.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co myslicie o takiej dziewczynie?

A sam nie masz mozgu zeby ocenic czy to byla wartosciowa dziewczyna czy interesowna lecaca na kase harpia? Bo jesli ocena tego sprawia Ci problem to moze faktycznie cos z Toba nie tak i dziewczyna nie chciala byc z facetem ktory nie umie myslec.
Jedyne co mnie osobiscie razi to Twoj ortografia. Woj wybodowac? Analfabetyzm normalnie i to u wyksztalconego faceta. Ja nie wierze w dysortografie  tylko w nie czytanie ksiazek. Sama tez robie czasem bledy ortograficzne ale nie az takie....

3

Czy uważasz, że ta dziewczyna była / jest naprawdę tak wyjątkowa, żeby zakładać już trzeci temat jej poświęcony ?
Czy nie możemy po postu kontynuować dyskusji w poprzednim wątku, gdzie jest dużo więcej informacji ? http://www.netkobiety.pl/t106268.html

4

Sory za bledy ale mialem kiedys problem z ortografia. Co znaczy ze nie umiem myslec jestem glupi?

5

Nie zakładaj kolejnych tematów o tej samej dziewczynie. Kontynuuj swój poprzedni wątek i zapoznaj sie z regulaminem forum

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co myslicie o takiej dziewczynie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024