Pomożecie mi to zrozumieć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomożecie mi to zrozumieć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Pomożecie mi to zrozumieć?

Cześć mam 18 lat i jestem 2 lata z moim chłopakiem (M), jest to mój pierwszy chłopak. Jest nam razem dobrze i nie mamy większych problemów. Problem pojawia się jeżeli ktoś dorosły w trakcie rozmowy dowie sie ile razem jesteśmy. Od razu słyszę że powinnam "poprzebierać" trochę i poszukać kogoś innego. Wiem że nie chodzi tu o M. ponieważ większość osób które tak mówią nawet go nie znają. Moja rodzina go lubi i dawno go już zaakceptowała. Chciałabym po prostu zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi i po co ich te zbędne komentarze, kiedy pytam się wprost słyszę tylko że jestem jeszcze młoda. Nie rozumiem ich przesadnej życzliwości czy nikt już nie wierzy w miłość?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomożecie mi to zrozumieć?

Widzisz, u mnie na bloku, średni wiek mieszkańca to jakieś 65-70 lat. I ciągle mnie pytają, dlaczego tak często zmieniam pracę? I dlaczego jeszcze mieszkam z rodziną? A ja im ciągle muszę powtarzać, że wujek Gierek nie rządzi od 40 lat i że teraz są całkiem inne czasy wink Nie przejmuj się frustratami, zajmij się swoim szczęściem.

3 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-08-18 20:21:06)

Odp: Pomożecie mi to zrozumieć?
ppiniaga2000 napisał/a:

Cześć mam 18 lat i jestem 2 lata z moim chłopakiem (M), jest to mój pierwszy chłopak. Jest nam razem dobrze i nie mamy większych problemów. Problem pojawia się jeżeli ktoś dorosły w trakcie rozmowy dowie sie ile razem jesteśmy. Od razu słyszę że powinnam "poprzebierać" trochę i poszukać kogoś innego.

Ja bym to wysmiala.

ppiniaga2000 napisał/a:

Wiem że nie chodzi tu o M. ponieważ większość osób które tak mówią nawet go nie znają. Moja rodzina go lubi i dawno go już zaakceptowała. Chciałabym po prostu zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi i po co ich te zbędne komentarze, kiedy pytam się wprost słyszę tylko że jestem jeszcze młoda.

A ile razy to slyszalas tak naprawde?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomożecie mi to zrozumieć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024