Zerwanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Zerwanie

Cześc

Mam problem może ktoś tu mi pomoże otóż jestem z dziewczyną 3 lata i raz na jakiś czas  2-3 miesiace po najmniejszej kłótni słyszę, że zrywa ze mną i pakuje moje wszystkie rzeczy. Mówi ,że nie chce się widzieć i odezwie się żeby oddać mi wszystke rzeczy. Po miej więcej tygodniu czasem dwóch słyszę, że mnie kocha i planuje ze mną małżenśtwo.
Czy ktoś mi może powiedzieć co robić lub doradzić czemu tak się dzieje? Moim zdaniem to ma związek z ciężkim przechodzeniem miesiączki.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez sosenek (2017-08-07 19:37:20)

Odp: Zerwanie

a to znasz?:
PunBB bbcode test

3 Ostatnio edytowany przez Myszeczka23 (2017-08-08 08:40:10)

Sosenek to mi humor teraz poprawiłaś, he he. wink

A skąd ten wniosek? Miesiączka nie jest usprawiedliwieniem na wszystko. Znasz ją krótko i w sumie ciężko stwierdzić, czy faktycznie ma takie wahania nastrojów podczas okresu (może być też przed), czy po prostu taka ogólnie jest. A gadałeś z nią w ogóle o tym czemu tak się zachowuje? Czemu nie potrafi normalnie pogadać, czegoś wyjaśnić, tylko od razu pakuje rzeczy, zrywa, a potem chce powrotu?

4

Znam ją ponad 3 lata i to nie pierwszy raz a wiem,że okres ciężko przechodzi.

5

ile ma lat?

6

22

7

A to inna bajka, skoro znasz ją 3 lata. I tylko podczas miesiączki się tak zachowuje, czy podczas kłótni? Bo to różnica.

8

młoda laska, zachowuje się jak dziecko, zaufaj mi, że miesiączka niewiele ma z tym wspólnego, ewentualnie jest to tylko przykrywka. Jeśli ją kochasz to utnij to i ją naprostuj jej zachowanie, inaczej olej bo szkoda życia na taką histeryczkę. Rozumiem, że można mieć humorki przy pms- popłakać albo wydrzeć się w chwili słabości o niepozmywane naczynia, ale zrywanie w afekcie regularnie co miesiąc to już niestety manipulacja smile

9

Dzieje  się tak podczas  kłótni  często nie wiem o co chodzi pytam się to odpowiada  "bo tak"

10

No właśnie i masz odpowiedź! Twoja kobieta nie potrafi dyskutować, rozwiązywać konfliktów. Zostaw ją, chociaż na jakiś czas, powiedz jej, że już nie potrafisz znieść jej zachowania, że albo je na dobre zmieni, albo to faktycznie koniec i tyle.

11

no to następnym razem powiedz jej:
"wiesz co, masz racje, to nie ma sensu, mam dość twojego okropnego zachowania, nie mogę tego dłużej akceptować a wygląda na to, że wcale nie chcesz tego zmienić, też myślę, że powinniśmy to skończyć" i zacznij się pakować.

12

Zawsze przekladałem ta  rozmowę  bo  myślałem  że  to ostatni raz  ale widze to sie chyba nie zmieni jak nie zareaguje.

13

Bonus513 jak tam u Ciebie sytuacja?

14

Już  dobrze porozmawialem i wszystko  sobie wyjaśniliśmy. Temat można zamknąć.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024