Cześć! Zarejestrowałam się na pewnym portalu randkowym i w ogóle nie rozumiem tam zachowań facetów. Piszą do mnie, że zaciekawiłam ich moim profilem, że chcą mnie poznać itp. a odpisują po kilku dniach choć widać, że przeczytali wiadomość tego samego dnia w którym ja odpisałam. Z jednym to nawet się spotkałam. Na spotkanie się spóźnił, ale uprzedził 5 min wcześniej, że się spóźni a później mnie przeprosił. Ogólnie było przyjemnie, rozmowa się kleiła, choć momentami było dziwnie, skrępowanie itp. Na koniec wyraził chęć dalszego spotkania, teraz wyjechał na tydzień ze znajomymi, ale mówił, że jak wróci to fajnie byłoby jeszcze raz się spotkać. Od spotkania minęło 3 dni, a z jego strony nie ma w ogóle kontaktu. Co to ma znaczyć? Czyżby on się mną zabawił? Czasami myślę, że on te teksty mówi każdej. Niechcący kliknęłam na jego profil i widziałam, że się logował. Od razu sobie pomyślałam, że gdyby był mną zainteresowany to by napisał do mnie nawet sms-a, skoro miał czas logować się na portal. Ale już sama nie wiem co o tym mam sądzić...
Czy waszym zdaniem powinnam się do niego odezwać? Czy zwyczajnie go sobie odpuścić?