Zrozumieć faceta. Odmówiłam mu seksu i chyba się obraził? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć faceta. Odmówiłam mu seksu i chyba się obraził?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zrozumieć faceta. Odmówiłam mu seksu i chyba się obraził?

Witajcie. Postaram się w skrócie opisać swój problem.

Jakiś czas temu zaprzyjaźniłam się bardziej ze swoim współlokatorem. Co prawda mieszkamy razem od października ale często go nie było, zazwyczaj się mijaliśmy. Ogólnie fajnie nam się razem rozmawiało, dużo czasu spędzaliśmy razem, nieraz nawet całe dnie, wszystko czysto koleżeńsko, ta przyjaźń trwała jakieś 2 tygodnie. Pewnego wieczoru coś oglądaliśmy na jego laptopie, siedzieliśmy blisko siebie, wypiliśmy po piwie i w pewnej chwili on zaczął się do mnie przytulać, całować mnie, chciał ze mną uprawiać sex, następnego dnia sytuacja się powtórzyła. Odmówiłam mu, poszłam do siebie. Od tej pory, on zachowuje się dziwnie, tak jakby się na mnie obraził. Sam już nie proponuje żebyśmy coś wspólnie porobili, jak przyszłam do niego to potraktował mnie jak cień. Przy znajomych zachowuje się normalnie. Chciałabym żeby nasza relacja była taka jak wcześniej. Oboje jesteśmy wolni, czasem sie przytuliliśmy. Nie wiem co powinnam zrobić. Porozmawiać? Dlaczego już nie spędza ze mną czasu? Przecież nie jestem jego dziewczyną. Nie wiem jak do tego podejść.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zrozumieć faceta. Odmówiłam mu seksu i chyba się obraził?

Nie wydaje mi się, by facet był zainteresowany sąsiadką do przytulania, czułych rozmów i na tym koniec.
To raczej zaspokaja twoje potrzeby - odrobina czułości, a jednocześnie zachowanie wolności, niezależności, on pewnie wolałby niezobowiązujący seks, z jednoczesnym zachowaniem wolności i niezależności.

Skoro nie chcesz związku z tym facetem, to czego oczekujesz? Większość ludzi, nawet jak utrzymuje dobre relacje z sąsiadami, to raczej nie oczekuje od nich, tego co w jest częścią bliskiej relacji (przytulania, wspólnego spędzania czasu, rozmów).

3

Odp: Zrozumieć faceta. Odmówiłam mu seksu i chyba się obraził?
magdalenka2222 napisał/a:

Jakiś czas temu zaprzyjaźniłam się bardziej ze swoim współlokatorem.
ta przyjaźń trwała jakieś 2 tygodnie.

Taaa, bo 2 tygodnie intensywniejszych kontaktów to przyjaźń...

Nie wiem co powinnam zrobić. Porozmawiać?

Jest to chyba podstawowa forma komunikacji, nie uważasz?

Dlaczego już nie spędza ze mną czasu? Przecież nie jestem jego dziewczyną.

To chyba nawet nie wymaga komentarza... sama przeczytaj co napisałaś.

Chciał się z Tobą przespać, podobasz mu się, ale Ty nie jesteś gotowa by z nim spać więc mu to wytłumacz. Choć obawiam się, że jego już to nie będzie interesowało..

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zrozumieć faceta. Odmówiłam mu seksu i chyba się obraził?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024