(nie)szanowana przez meza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » (nie)szanowana przez meza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: (nie)szanowana przez meza

witam!!! ze względu na brak kogokolwiek z kim mogłabym porozmawiać zdecydowałam poszukać wsparcia-rady na owym forum. otóż tak -poznaliśmy się z mężem gdy miałam 16 lat on 23 jesteśmy ze sobą już 10 lat szybko zaszłam w ciąże w zasadzie było to od razu po wspólnym zamieszkaniu sama nie wiem dlaczego tak szybko zamieszkaliśmy razem może chciałam uciec od rodziców (którzy i tak mnie nie wychowywali) z powodu ich problemu z alkoholem ale nie w tym temat. pobraliśmy się gdy skończyłam 18 lat myślałam ze jestem szczęśliwa po 5 latach od narodzin synka urodziłam córeczkę ale dopiero teraz zrozumiałam ze nie na tym polega małżeństwo <<przynieś wynieś pozamiataj>> dla mojego męża najważniejsi są koledzy nie liczy się ze mną ważne aby w oczach kolegów ,,zabłysnął'' nie pamiętam kiedy kupił mi kwiatka czy powiedział cos miłego lub chociaż zapytał się jak się czuje zawsze wszystko ma po nos już niejednokrotnie rozmawialiśmy aby się zmienił obiecywał i zmieniał na 2 dni. nie jednokrotnie kłócimy się on mnie wyzwie i zwala cala winne na mnie ze ja zawsze zaczynam o byle co się czepiam ale ja po prostu chciałabym być doceniona przez niego jadać ze mną w samochodzie potrafi trąbić na prostytutki na drodze mówić czy jest ładna czy nie zachwyca się kobietami z telewizora przez co czuje się gorsza od innych kobiet taka jakby brzydka, jeśli chodzi o nas dwoje to on jest ważniejszy choćby na zakupach widzi ze cos mi się podoba nie jest to drogie bo nie przelewa nam się ale zawsze aż mi się wszystkiego odechce gdy powie <<po cholerę ci to>> ogólnie nie czuje się przy nim jak zona kobieta ale najgorsze ze zawsze gdy mowie koniec zaczyna swój szantaż emocjonalny- bo on sobie cos zrobi ze beze mnie niema dla niego zżycia a ja oczywiście jak zwykle się boje i trwam w tym dalej już nie wiem co mam robić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: (nie)szanowana przez meza

Powinnaś iść do pracy, uniezależnic się finansowo od niego, dzieci do przedszkola. Tak naprawde same jestesmy sobie winne, ze pozwolilysmy na to by było im wszystko podane pod nos, ale mozna to zmienic. Idac do pracy, trzeba bedzie sie umiec zorganizowac, on tez bedzie musial ci pomoc bo nie wszystko sama zrobisz. Masz prawo nie zdazyc zrobic obiadu czy uprac mu czegos, on tez ma rece. Jesli nie bedzie pomagał księciunio to pozostaje ci odejsc od niego bo juz teraz czujesz sie nie szczesliwa i wykorzystana a potem bedzie tylko gorzej. Pokaz mu ze nalezy ci sie szacunek, niech zobaczy ile trudu wymaga zrobienie obiadu dla rodziny. Raz, drugi nie ugotujesz mu albo czegos nie upierzesz to moze sam sie laskawie za to wezmie jak juz nie bedzie mial w czym do pracy chodzic. Inaczej sie nie da.

3

Paulinko

Aby maż Cię szanował musisz zacząć szanować sama siebie.
Ty natomiast w swoim poście pytasz nas, jak zmienić jego. Otóż jego nie zmienisz, dopóki nie zmienisz siebie.
Po pierwsze idź do pracy, po drugie wyznacz zasady funkcjonowania w domu wraz z podziałem obowiązków. Jeśli to zrobisz będzie Ci łatwiej.
Pamiętaj jednak - zacznij od siebie ..

4

Dokładnie, pozwalasz sobie na pewne zachowania to masz jak masz. Radzę Ci dojrzeć, zachowywać bardziej kobieco i nauczyć się rozmawiać z partnerem albo odejść i znaleźć innego.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » (nie)szanowana przez meza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024