brak bliskości seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak bliskości seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: brak bliskości seksu

Brakuje mi bliskości i seksu sad(( Szukanie przez portale randkowe kończą się fiaskiem. Po ostatnim spotkaniu stwierdziłam, że chyba błona dziewicza zacznie mi na nowo zarastać smile Niby Poznań, a mężczyzn brak!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak bliskości seksu

Co dla ciebie znaczy mezczyzn wez najpierw sprecyzuj swoje wymagania a pozniej szukaj wink

3

Na portalach randkowych 99.5% osób to przegrywy życiowe - niestety. Czerpiące wiedzę o komunikacja damsko-męskiej z artykułów typu "jak w 7 skutecznych krokach wyrwać dziewczynę na czacie."

Jakim typem osoby jesteś? Napisz coś o sobie. Czym się interesujesz, co sprawia Ci przyjemność, jaki typ faceta Ci odpowiada. Jestem przekonany, że po większej ilości informacji będziemy mogli Ci pomóc.

4

Proszę, byś kontynuowała temat w wątku, który powstał jako pierwszy i nie mnożyła tematów o tym samym. Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum i stosuj do jego zapisów. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak bliskości seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024