Kobieta z dzieckiem, co najważniejsze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta z dzieckiem, co najważniejsze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Kobieta z dzieckiem, co najważniejsze?

Witam.

Prosiłbym o Wasze spostrzeżenia, doświadczenia.

Co jest najważniejsze w wyborze partnera przez samotna kobietę z dzieckiem?

Z góry dziękuje za pomoc ☺️

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobieta z dzieckiem, co najważniejsze?

To samo co w kazdym innym przypadku.

3 Ostatnio edytowany przez samotnax4 (2017-07-30 17:47:26)

To chyba zależy od kobiety. Dla jednych kobiet będzie ważne to, aby mężczyzna w przyszłości zapewnił jej i jej dziecku jakiś byt ( dla mnie totalna głupota ale takich kobiet jest masa). Dla innych ważne będzie, aby mężczyzna dał jej po prostu schronienie ( dach nad glowa).  Ja byłam kobieta, dla której najważniejsze było, aby mój partner pokochał moje dziecko. Mój  mąż zdobył mnie przez moja córkę. Gdy widzialam, że woli go niż biologicznego ojca, nie moglam wybrać inaczej.

4

Znajac kobiete z dzieckiem to:
kasa na pierwszym miejscu,
na 2 miejscu mieszkanie najlepiej dom,
na 3 miejscu minimum 20 cm.,
na 4 miejscu zeby mial stala prace a Ty, zebys pachniala,
na 6, zeby potrafil gotowac, prac, sprzatc.
Na 7 koncowym dziecko
Logika kobiet nie wierze w inna kolejnosc, zgadza sie? Jestem ja, ja i ja... Trzymajcie sie

5

A wiec tak:

1. Kochałem dziecko
2. Mam mieszkanie
3. Mam firmę
4. Jej rodzina mnie uwielbia
5. Dziecko nie widzi beze mnie nic.. codziennie o mnie pyta.

Miesiąc temu się rozstaliśmy, bo poznała innego na imprezie .. , he? Można, aczkolwiek wróci z płaczem.

6

Zalezy od kobiety. Z dzieckiem czy bez bedzie patrzec na grubosc portfela, inna na cos innego. Ja np nie wyobrazam sobie byc z kims kto np tylko toleruje moje dziecko. Najwazniejsze stworzyc kochajaca rodzine.  O cala reszte mozna zabiegac razem.

7

Niezreczny napisał/a:

A wiec tak:

1. Kochałem dziecko
2. Mam mieszkanie
3. Mam firmę
4. Jej rodzina mnie uwielbia
5. Dziecko nie widzi beze mnie nic.. codziennie o mnie pyta.

Miesiąc temu się rozstaliśmy, bo poznała innego na imprezie .. , he? Można, aczkolwiek wróci z płaczem.

Widac to taki ty kobiety. Szkoda tylko jej pociechy...

8

Witajcie
Tez jestem samotna matka z dzieckiem i gdybm spotkala faceta ktoremu nie balabym sie zaufac [obecnie chyba mam zraze do wszyskich facetow] to napewno wazne by bylo to jak on traktuje moje dziecko i czy potrafi nawiazac z nim relacje.

9

Autorze zakladasz kolejny wątek z tym samym problemem. Pytasz i nie czytasz odpowiedzi, a od ponad pół roku to samo. Kolejny chłopak, z którym poszła w tango.

10

A ty czasami kolego jak przyjdzie z placzem to do takiej nie wracaj, nie badz glupi zobaczysz sam jak powoli bedzie szla na dno, znajdziesz sobie normalna dziewczyne i bedziesz zyl szczesliwie, szkoda czasu Twojego na takie coś, dales kolejny przyklad, ze kobietom nie zależy na dziecku jak to brzmi facet poznany na dyskotece, pewnie kolejny oszolom...

11

Drogi autorze, może po prostu byłeś za dobry?  Wiem, że to brutalne co pisze ale najwyraźniej nie ma po kim płakać skoro mamusia ot tak zmienia dziecku tatusiów

12 Ostatnio edytowany przez Niezreczny (2017-07-30 20:21:04)

jamalo04 napisał/a:

A ty czasami kolego jak przyjdzie z placzem to do takiej nie wracaj, nie badz glupi zobaczysz sam jak powoli bedzie szla na dno, znajdziesz sobie normalna dziewczyne i bedziesz zyl szczesliwie, szkoda czasu Twojego na takie coś, dales kolejny przyklad, ze kobietom nie zależy na dziecku jak to brzmi facet poznany na dyskotece, pewnie kolejny oszolom...

Oszołom, ponieważ ma 29 lat i po tygodniu zwiazku dodaje z jej dzieckiem zdjecie na Facebook, że to cały jego świat..

13 Ostatnio edytowany przez Cayenne81 (2017-07-30 22:11:24)

Niezreczny napisał/a:

Witam.

Prosiłbym o Wasze spostrzeżenia, doświadczenia.

Co jest najważniejsze w wyborze partnera przez samotna kobietę z dzieckiem?

Z góry dziękuje za pomoc ☺️

Aktualnie jestem samotną matką z dwójką dzieci i wiesz co? Podstawą w  wyborze nowego partnera będzie przede wszystkim to, aby zaakceptował to że mam dzieci i żeby je szanował.
Bez tego nie widzę szans na udany związek.
Także z racji tego że jestem osobą która   w dzieciństwie przeżyła nowy związek rodzica,wiem że to łatwe nie jest dla każdej ze stron.To jest niezła lekcja życia,z której po latach wyciąga się wnioski.

14

Dlatego to co ja wniosłem, powinna dziękować Bogu, że kogoś takiego ma przy sobie.

A teraz cierpi dziecko, ja, jej rodzina.. , ale ta bajka z tym gościem z dyskoteki zaraz się skończy wink

15

Niezreczny napisał/a:

Dlatego to co ja wniosłem, powinna dziękować Bogu, że kogoś takiego ma przy sobie.)

po tej wypowiedzi to nawet jej nie znajac kibicuje jej

16

Niezreczny napisał/a:

Dlatego to co ja wniosłem, powinna dziękować Bogu, że kogoś takiego ma przy sobie.

Skoro Cię zostawiła to może warto się zastanowić, że czegoś jednak nie wniosłeś.
Kochales dziecko, masz dom, firme i jej rodzina Cie uwielbia..., a gdzie w tym wszystkim była ona?

A tekstem ze powinna dziekować Bogu to pojechałeś po bandzie.

17

Na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Zapoznaj się, proszę, z regulaminem forum i stosuj do jego zapisów. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta z dzieckiem, co najważniejsze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024