Mam problem - jestem w ciąży z kimś, kogo nie kocham - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam problem - jestem w ciąży z kimś, kogo nie kocham

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mam problem - jestem w ciąży z kimś, kogo nie kocham

Jak wyżej mam problem jestem w ciąży z jednym chłopakiem a kocham innego.Moj chłopak nigdy za wiele czasu nie miał dla mnie, nie wiedział czego chce i czego oczekuje od naszego związku.Poznałam innego całkowite przeciwieństwo, zakochałam się w nim.Mialam zerwać z chłopakiem dla tego właśnie z którym czuje ze żyje,ale wszystko się pomieszało, jestem w ciąży z chłopakiem którego nie kocham a który mnie olewa.Z tym nowym chłopakiem wogole nie spałam.wiem że ten drugi nie będzie chciał wychowywać nie swoje dziecko. pomóżcie

Zobacz podobne tematy :
Odp: Mam problem - jestem w ciąży z kimś, kogo nie kocham
Aneta199002 napisał/a:

Jak wyżej mam problem jestem w ciąży z jednym chłopakiem a kocham innego.Moj chłopak nigdy za wiele czasu nie miał dla mnie, nie wiedział czego chce i czego oczekuje od naszego związku.Poznałam innego całkowite przeciwieństwo, zakochałam się w nim.Mialam zerwać z chłopakiem dla tego właśnie z którym czuje ze żyje,ale wszystko się pomieszało, jestem w ciąży z chłopakiem którego nie kocham a który mnie olewa.Z tym nowym chłopakiem wogole nie spałam.wiem że ten drugi nie będzie chciał wychowywać nie swoje dziecko. pomóżcie

Aneta199002 napisał/a:

Kilka lat temu spotykałam się z chłopakiem było wszystko ok ale czegoś mi brakowało,potem pojawił się ten inny,zostawiłam go dla innego z którym teraz mam dziecko a który w czasie ciąży bił mnie i poniżał wkońcu zniknął z mojego życia,moi rodzice bardzo lubili tego pierwszego chłopaka i mówili że takiego jak on to już nie spotkam ale nie słuchałam.Teraz znów pojawił się w moim życiu  ten pierwszy okazał mi tyle serca i zrozumienia ,nie robi mi wymówek ani nic a ja czuje że tak naprawde jego kocham ale on całkowicie nie chce być już ze mną ,że nie ma szans na to,mówił że mi jest gotów pomóc zawsze ale to wszystko.NIewiem co mam robić.Pomóżcie

To masz już drugie dziecko z tym, którego nie kochasz czy jak?

3

O jeny.
To prześpij się z tym którego kochasz i wkręć mu że to jego dziecko będzie.
Proste, nie wiem po co masz problem, skoro kochasz jednego, a wmiędzy czasie udało Ci się zajść w ciążę z niekochanym, to chyba powyższe rozwiązanie nie będzie kolidować z Twoimi zasadami moralnymi.
Pozdrawiam

4

Temat jest dziełem trolla. Zostaje zamknięty. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam problem - jestem w ciąży z kimś, kogo nie kocham

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024