Kobieta niedojrzała emocjonalnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobieta niedojrzała emocjonalnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Kobieta niedojrzała emocjonalnie

Witam.

Zakładałem kiedyś post o swojej dziewczynie, która ma problem, że nie wie co czuje.

Ma 22 lata, jej dziecko 4.

Mówiła mi, że mnie kocha, że się zaręczyny, że ślub. Jej dziecko mnie kocha. Codziennie jak wstaje rano pyta, gdzie ja jestem i czy przyjadę. Ma wiele ze mna wspomnień. Byliśmy razem pół roku.

Nagle... poszła na impreze i poznała nowego faceta (wyglada tragicznie). Na dodatek jest "skoczkiem".

Po tygodniu powiedziała, że to koniec. Opłakała. Jej matka nie chce tracić ze mna kontaktu.

W domu wojenne barwy. Jej matka ciagle z nią próbuje rozmawiać, siostra też i tata rownież. Każdy się od niej odwrócił.

Ona dalej zaparta, nie popuszcza i się z nim spotyka i z dzieckiem, ponieważ jej matka zapowiedziała, że nie bedzie z mała zostawała.

Tydzien przed poznaniem gościa mieliśmy fotkę z plazy jak dajemy sobie buzi i miała to na tapecie w telefonie, a tu taki strzał.

Co sądzicie o jej zachowaniu? Będzie chciała wrocic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobieta niedojrzała emocjonalnie
Niezreczny napisał/a:

Witam.

Zakładałem kiedyś post o swojej dziewczynie, która ma problem, że nie wie co czuje.

Ma 22 lata, jej dziecko 4.

Mówiła mi, że mnie kocha, że się zaręczyny, że ślub. Jej dziecko mnie kocha. Codziennie jak wstaje rano pyta, gdzie ja jestem i czy przyjadę. Ma wiele ze mna wspomnień. Byliśmy razem pół roku.

Nagle... poszła na impreze i poznała nowego faceta (wyglada tragicznie). Na dodatek jest "skoczkiem".

Po tygodniu powiedziała, że to koniec. Opłakała. Jej matka nie chce tracić ze mna kontaktu.

W domu wojenne barwy. Jej matka ciagle z nią próbuje rozmawiać, siostra też i tata rownież. Każdy się od niej odwrócił.

Ona dalej zaparta, nie popuszcza i się z nim spotyka i z dzieckiem, ponieważ jej matka zapowiedziała, że nie bedzie z mała zostawała.

Tydzien przed poznaniem gościa mieliśmy fotkę z plazy jak dajemy sobie buzi i miała to na tapecie w telefonie, a tu taki strzał.

Co sądzicie o jej zachowaniu? Będzie chciała wrocic?

Może i będzie chciała, ale czy Ty będziesz ją chciał znowu? Po tym jak lekko jej przyszło porzucenie Ciebie i złapanie kolejnego faceta? Chyba nawet jej dziecko nie ma tu znaczenia - piszesz, ze dzieciak Ciebie kocha, a ona nie ma problemu zabrać dziecko ze sobą, by poznało jej nowego faceta. Teraz jeden tatuś, którego dziecko pokocha, potem drugi, potem moze trzeci... widać, że się nie przejmuje. Zazwyczaj kobiety próbują chronic emocje swoich dzieci, by nie przywiązywały się one za szybko do nowych tatusiów, a tej widać wszystko jedno.

Dlaczego chcesz z nią być?

3

Odp: Kobieta niedojrzała emocjonalnie

Zgodnie z Regulaminem Forum problemy jednego związku/jednej relacji opisujemy w jednym wątku. Z tego samego powodu ten temat zamykam, a Ciebie proszę o kontynuację poprzedniego, zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kobieta niedojrzała emocjonalnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024