Nie wiem co myśleć pomocy!!. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co myśleć pomocy!!.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Perła23 (2017-07-23 02:06:43)

Temat: Nie wiem co myśleć pomocy!!.

Witam, zacznę od początku.Bylem z dziewczyną ponad dwa lata(razem już mieszkaliśmy).W pewnym momencie popsułem.I moja była "że nie chce być że mną.Wiec się wystraszyłem robiłem co mogłem, prosiłem.I powiedziała daj mi 7 dni by przemyśleć czy będziemy razem.Wiec się zgodziłem.Zmienila hasło do FB.Ja jakoś dostałem się i na następny dzień spotkała się z jednym kolesiem.Spotkali się na drugi dzień i się całowali . Potem codziennie się widzieli i całowali.Po tym wszystkimi (wiedziałem że się całowali). Spytałem jej "a jaka będzie odpowiedzieć złamie mi serce?".A ona że "nie". Spotkali się z 5 razy i dała mu dupy.Wyczytalem wszystko.I zapamiętałem wiadomość jej do niego "było fajnie choć mi głupio bo tak się nie zachowuje".Po tym wszystkim wyprowadziłem się miesiąc nie mieliśmy kontaktu.I ponad tydzień temu napisała do mnie że mnie kocha, myślała że to przyzwyczajenie ale jednak że się myliła.Spotkalismy się ja drugi dzień.Wypila trochę na spotkaniu nalegała bym spał ale ja nie chciałem.Na drugi dzień się spotkaliśmy upiła se był seks itp.Przepraszala, płakała itp.wybaczylem jej (choć biorę to jak zdradę).Bo jak można mówić że się myśli co z nami będzie a dajesz dupy innemu,mam rację że zdrada?.AA zapomniałem ja bez winy nie jestem pisałem z dziewczyna i były nie fajnie wiadomości ona to przeczytala i myślała że ja uprawiałem z tą osobą seks więc ona zrobiła mi na złość i to z nim zrobiła.Tu mi się lampka pali.Jak się widzieliśmy trzeci raz od rozstania to był seks.Teraz razem mieszkamy i pytam"a może seks" a ona "jak kochasz to poczekasz.Co o tym myśleć,bawi się mną?.Może tamten olał i dlatego napisała?. Proszę o pomoc.Ps jak czytałem wiadomości jej z nim to była jakoś dziwnie nakręcona.Nalegala na spotkania a on zbyt nie był przekonany pisał krótkie wiadomości

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co myśleć pomocy!!.

Sądząc po Twoim stylu wypowiedzi, powiedzieć mogę jedno - przyganiał kocioł garnkowi.

3

Według mnie dokładnie "tamten olał i dlatego napisała". Byłeś długo, znudziłeś się jej, znalazła sobie pirata, który ją porwał swoją czarną perłą w głąb sztormu, było fajnie ale tylko o to mu chodziło, a ona teraz nie chce być sama, to chce wrócić bo jej z nim nie wyszło. No dobra ale to tylko ja tak myślę, bo tak naprawdę to trudno jest cokolwiek powiedzieć nie znając "super jasno" całej sytuacji, Ciebie, jej, jego, wartości, potrzeb i motywów, bla bla bla... (wzruszam ramionami)

4

To jakaś borderka. Jeśli lubisz takie huśtawki emocjonalne, to się z nią męcz. Ale nie zdziw się, gdy przy następnym problemie w waszym związku, znowu poleci seksować się z jakimś kolesiem.

5

To jest wlasnie to. Odchodzi bo u Was już była lekka monotonia, a potem wraca do bezpiecznego punktu.

Naiwne są.

6

Najpierw ogarnij pisownie, a później związki. Dramat w jaki sposób się wypowiadasz.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co myśleć pomocy!!.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024