Pierwszy raz na forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Pierwszy raz na forum

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pierwszy raz na forum

Cześć. Mam 29 lat, jestem mężatką i mamą 2 miesiecznej córeczki. Nigdy wcześniej nie brałam udziału na forach internetowych ale jak to w życiu bywa, musi być ten pierwszy raz. Piszę, że musi ponieważ potrzebuję porozmawiać o swoich problemach. Mam cichą nadzieję, że to forum pomoże mi uporać się z niektórymi problemami oraz że ja swoją obecnością tu będę mogła pomóc innym.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy raz na forum

Hej jestem tu bo nie wiem co sie ze mna dzieje ;( I nie piszcie idź do lekarza bo niestety nie mam jeszcze 18 lat a matka ze mną nie pójdzie do ginekologa . Tydzień po okresie dostałam plamienia trwa ono do dzisiaj (2 tyg) wczoraj powinnam dostać okresu ale zamiast niego ciągle to plamienie i pojawily mi sie żyły na piersiach zaczynaja sie od pach do brodawek . Wczoraj wieczorem zmierzyłam temperature byla wysoka 37,3 a rano była 36,5 . Od kilku dni boli mnie głowa . Dodam że owulacjie miałam w 3 dzień plamienia i myślałam że po owulacji przestanie ale nie przestalo . Mam jeszcze takie slabe bole brzucha i klocie jajnikow na zmiane .Staram sie z narzyczonym o dziecko i kochamy sie bez zabezpieczenia ale przez rok czasu nam sie nie udało.  Prosze pomożcie boje sie że to coś poważnego.

3

Nie musisz mieć ukończonych 18 lat żeby pójść do ginekologa ale może zacznij od testu ciążowego. Swoją drogą skoro staracie się o dziecko to nie rozumiem tych nerwów? Powinna być radość chociaż z drugiej strony jeszcze nie jesteś pełnoletnia a już tak poważne decyzje życiowe jak dziecko.

4

Może dziwne ale gdy moja siostra urodziła ja po prostu zaczęłam marzyć o dziecku żeby miec w koncu rodzine nigdy jej nie mialam bylam poniżana i wgl traktowana jak śmieć dlatego wypriwadzilam sie z domu przed 18 ;( i musze mieć 18 lat bo niestety w Tarnowie nikt bez matki nie chce mnie przyjąć

5

Czasem dobrze z kimś porozmawiać i nie trzeba koniecznie lecieć do lekarza smile szczera rozmowa, wymiana poglądów w formie luźnej rozmowy to świetny pomysł smile

Hej jestem tu pierwszy raz mam 33lata trojke wspanialych dzieci .jestem w takiej sytuacji ze nie wiem od czego zaczac nie mam z kim porozmawiac .Mam nadzieje że tu znajde osobe które mnie zrozumieją i pomogą.Przegladajac ta strone uwarzam że jest dobrym rozwiazaniem dla kobiet które znalazly się w trudnym momencie swojego życia

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Pierwszy raz na forum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024