Cześć. Mam 29 lat, jestem mężatką i mamą 2 miesiecznej córeczki. Nigdy wcześniej nie brałam udziału na forach internetowych ale jak to w życiu bywa, musi być ten pierwszy raz. Piszę, że musi ponieważ potrzebuję porozmawiać o swoich problemach. Mam cichą nadzieję, że to forum pomoże mi uporać się z niektórymi problemami oraz że ja swoją obecnością tu będę mogła pomóc innym.
Hej jestem tu bo nie wiem co sie ze mna dzieje ;( I nie piszcie idź do lekarza bo niestety nie mam jeszcze 18 lat a matka ze mną nie pójdzie do ginekologa . Tydzień po okresie dostałam plamienia trwa ono do dzisiaj (2 tyg) wczoraj powinnam dostać okresu ale zamiast niego ciągle to plamienie i pojawily mi sie żyły na piersiach zaczynaja sie od pach do brodawek . Wczoraj wieczorem zmierzyłam temperature byla wysoka 37,3 a rano była 36,5 . Od kilku dni boli mnie głowa . Dodam że owulacjie miałam w 3 dzień plamienia i myślałam że po owulacji przestanie ale nie przestalo . Mam jeszcze takie slabe bole brzucha i klocie jajnikow na zmiane .Staram sie z narzyczonym o dziecko i kochamy sie bez zabezpieczenia ale przez rok czasu nam sie nie udało. Prosze pomożcie boje sie że to coś poważnego.
Nie musisz mieć ukończonych 18 lat żeby pójść do ginekologa ale może zacznij od testu ciążowego. Swoją drogą skoro staracie się o dziecko to nie rozumiem tych nerwów? Powinna być radość chociaż z drugiej strony jeszcze nie jesteś pełnoletnia a już tak poważne decyzje życiowe jak dziecko.
Może dziwne ale gdy moja siostra urodziła ja po prostu zaczęłam marzyć o dziecku żeby miec w koncu rodzine nigdy jej nie mialam bylam poniżana i wgl traktowana jak śmieć dlatego wypriwadzilam sie z domu przed 18 ;( i musze mieć 18 lat bo niestety w Tarnowie nikt bez matki nie chce mnie przyjąć
Czasem dobrze z kimś porozmawiać i nie trzeba koniecznie lecieć do lekarza szczera rozmowa, wymiana poglądów w formie luźnej rozmowy to świetny pomysł
Hej jestem tu pierwszy raz mam 33lata trojke wspanialych dzieci .jestem w takiej sytuacji ze nie wiem od czego zaczac nie mam z kim porozmawiac .Mam nadzieje że tu znajde osobe które mnie zrozumieją i pomogą.Przegladajac ta strone uwarzam że jest dobrym rozwiazaniem dla kobiet które znalazly się w trudnym momencie swojego życia