Jestem mężczyzną w średnim wieku i mimo tego, że to forum typowo kobiece, to postanowiłem się jednak zarejestrować i popisać. Wcześniej przeglądałem forum braciszków, na którym właśnie pierwszy raz przeczytałem o tej stronce. Dlaczego tam nie zostałem? Bo nie bawi mnie towarzystwo nieudaczników, prawiczków, mitomanów i frajerów o zbyt wielkim ego uważających się za samców alfa. Lepiej pobyć z paniami niż jakimiś zawistnikami. Nie szukam tu żadnych bliskich kontaktów, ani realnych znajomości, chce tylko popisać na różne tematy ![]()
1 2017-07-19 17:37:07 Ostatnio edytowany przez patologiczny.bialy.rycerz (2017-07-19 17:38:07)
No, to se nick wybrałeś ![]()
Masz piwo, wino, wódkę? Ewentualnie ciasto dla dziewczyn? ![]()
"Letko" nie będzie... ale kto powiedział, że ma być
Siemson ![]()
Masz piwo, wino, wódkę? Ewentualnie ciasto dla dziewczyn?
Dyskryminacja. Dlaczego dla dziewczyn tylko ciasto i do tego "ewentualnie"? ![]()
No, to se nick wybrałeś
Masz piwo, wino, wódkę? Ewentualnie ciasto dla dziewczyn?
"Letko" nie będzie... ale kto powiedział, że ma być
![]()
Siemson
Nick według mnie dobry. Jeśli mam dyskutować z kobietami i służyć radą, to od razu jakiś obserwator mógłby mnie nazwać patologicznym białym rycerzem. A skoro już sam się nim tak nazwałem to zamykam mu w pewnym sensie mordę
Alkoholu nie mam bo dzisiaj dopiero środa i nie chce by wstały jutro do pracy na kacu. Ciasta też nie mam, gdyż wiele pewnie z nich dba o linie i przeze mnie cały wysiłek poszedłby na marne ![]()
Dyskryminacja. Dlaczego dla dziewczyn tylko ciasto i do tego "ewentualnie"?
Wino dają w innym pokoju
![]()
Alkoholu nie mam bo dzisiaj dopiero środa i nie chce by wstały jutro do pracy na kacu. Ciasta też nie mam, gdyż wiele pewnie z nich dba o linie i przeze mnie cały wysiłek poszedłby na marne
To tak z pustymi ręcyma? W gości? Eeee no weee ![]()