Czy mogę być w ciąży pomimo negatywnego testu ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży pomimo negatywnego testu ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez magdalena.es (2017-07-11 22:25:39)

Temat: Czy mogę być w ciąży pomimo negatywnego testu ?

Hej, Spóźnia mi się okres. Miałam go nieregularnego od jakiegoś ostatniego pół roku. Jednak dostawałam go mniej więcej co 20-30 dni. Teraz już jest 39 dzień a okresu wciąż nie mam, brzuch pobolewa mnie już od jakiś dwóch tyg tak jak na okres. Piersi się powiększyły również już jakoś dwa tyg temu ale nie bolą mnie. Ogólnie zrobiłam się rozdrażniona i też chce mi się płakać o wszystko. Ale gdy zrobiłam sobie test 4 dni temu jednak test robiłam popołudniu wyszła mi jedna kreska. Czy jest możliwość że mimo testu jestem w ciąży  Dodam ze mam lekkie skurcze i od ok dwóch tyg zaobserwowałam u siebie biały śluz i jest go nawet sporo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę być w ciąży pomimo negatywnego testu ?

powtorz test przede wszystkim lub idz na badanie z krwi. czasem we wczesnej ciazy wynik moze byc falszywie ujemny.

3

To jest możliwe. Gdy ja byłam w ciąży to pierwszy test tydzień po spodziewanym terminie miesiączki też wyszedł mi negatywny. Dopiero dwa tygodnie później wyszła druga kreska i to też nie taka wyraźna jak powinna być.

4

Jest to mozliwe, najlepiej zrob badanie z krwi

5

Witam, rzeczywiście możesz być w ciąży. Testy ciążowe nie są w 100 % pewne, tym bardziej że robiłaś go popołudniu. Organizm zmienia się pod wpływem ciąży dlatego tez powiększyły Ci się piersi i możesz mieć bóle brzucha. Najważniejsze to wizyta u ginekologa, być może zaburzenia miesiączkowania to skutek jakiejś choroby np. tarczycy. Powodzenia

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży pomimo negatywnego testu ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024