Wredni faceci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Wredni faceci

Zrobiłam test..odpowiedziałam na ogłoszenie kilku osób, które także szukają drugiej połówki. Wysłałam im swoje najlepsze zdjęcie jakie miałam i wiadomość wczoraj po południu. Do tej pory nie odezwał się żaden z nich.

Założyłam drugą pocztę..wysłałam wiadomość i zdjęcie dziewczyny, dla której mnie facet zostawił. Odpowiedział:(

Zrobiło mi się przykro. Ciekawe czy pozostała dwójka odpowie. Jeśli tak, to będzie 1:0 dla niej.

Jak mogę sobie pomóc? Jestem załamana.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wredni faceci
ASeyfried napisał/a:

Zrobiłam test..odpowiedziałam na ogłoszenie kilku osób, które także szukają drugiej połówki. Wysłałam im swoje najlepsze zdjęcie jakie miałam i wiadomość wczoraj po południu. Do tej pory nie odezwał się żaden z nich.

Założyłam drugą pocztę..wysłałam wiadomość i zdjęcie dziewczyny, dla której mnie facet zostawił. Odpowiedział:(

Zrobiło mi się przykro. Ciekawe czy pozostała dwójka odpowie. Jeśli tak, to będzie 1:0 dla niej.

Jak mogę sobie pomóc? Jestem załamana.

Co ma tytuł wątku wspólnego z treścią posta? To, że się komuś nie spodobałaś nie oznacza, że ten ktoś jest wredny...

3

Jak możesz sobie pomóc?
Znajdź sobie jakieś pożyteczne zajęcie, to przestaniesz myśleć o pierdołach.
I przejdź się do psychiatry, naprawdę by Ci to nie zaszkodziło.

4

Problem w tym, że ja się nikomu nie podobam i co mi w tym psychiatra pomoże? Nic..nadal będzie tak samo.

5 Ostatnio edytowany przez ASeyfried (2017-07-04 08:57:47)

Nie jestem stworzona do życia w samotności i nie chcę się z tym pogodzić.

A ten facet jest bez klasy, żeby tak olać. Nawet nie napisał, że nie jestem w jego typie.

To ja zrobię to samo..oleję. I tyle.

6

ASeyfried napisał/a:

Nie jestem stworzona do życia w samotności i nie chcę się z tym pogodzić.

A ten facet jest bez klasy, żeby tak olać. Nawet nie napisał, że nie jestem w jego typie.

To ja zrobię to samo..oleję. I tyle.

A to jakiś obowiązek odpisać czy co? Jeśli nie jesteś w jego typie to nic się nie da zrobić. Jesteśmy wzrokowcami, natury nie oszukasz.

7

Jakimi kryteriami sie kierowalas wybierajac mezczyzn, ktorym wyslalas zaproszenie do rozmowy?

8

A czego sie spodziewasz, nie wszyscy sa w porządku trzeba ostrożnie dryfować w takich sprawach. Rozmawiałaś z nimi zanim wyslalaś te zdjecia czy cos ?

9

Aseyfried, w swoich wątkach poruszasz tematy krążące wciąż wokół tych samych zagadnień, choć spokojnie każdy kolejny mogłabyś dopisać do któregoś z już istniejących - to nie tylko pozwoli zachować porządek, ale też uzyskać lepszą pomoc. Mało tego, z uwagi na fakt ignorowania kilkukrotnych moderatorskich próśb, masz na swoim koncie ostrzeżenie. Tę notkę potraktuj jak sygnał ostrzegawczy, bo Twój limit próśb został wyczerpany i w przypadku dalszego, uporczywego niestosowania się do panujęcych tutaj zasad, Twoje konto może zostać zablokowane. Temat zamykam.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024