Od wielu lat przyjaznie sie z pewna kobieta i pewnym mezczyzna... mozna powiedziec ze z mezczyzna bardziej koleguje... Ostatnio doszlo do pewnego niesmacznego incydentu o ktorym wczesniej wiedzialam. Minowicie Pan X po lekko zakrapianych imieninach zaczal opowiadac mi o tym, że spal z moja przyjaciolka... powtarzal sie kilkukrotnie. Jednak mam wrazenie ze caly czas ja wypatruje jezeli widujemy sie... Panie Panowie powiedzcie prosze skad moze wyplywac takie zachowanie? Dodam ze jestesmy wszyscy po 30
Jednak mam wrazenie ze caly czas ja wypatruje jezeli widujemy sie... Panie Panowie powiedzcie prosze skad moze wyplywac takie zachowanie? Dodam ze jestesmy wszyscy po 30
Możesz jeszcze raz zadać pytanie , bo nie do końca rozumiem w czym tkwi problem...
kolejny troll - nie trudzcie sie z odpowiedziami
Dlaczego mezczyzna robi cos takiego ze opowiada mi o seksie z moja przyjaciolka? chce mi zaimponowac mimo ze mam wrazenie ze wodzi za nia wzrokim ?
Spytaj go o to , to się dowiesz
Dlaczego mezczyzna robi cos takiego ze opowiada mi o seksie z moja przyjaciolka? chce mi zaimponowac mimo ze mam wrazenie ze wodzi za nia wzrokim ?
Opowiada bo jest dupkiem, znalazł słuchacza to gada,
jest popyt - jest podaż.
7 2017-06-23 12:36:25 Ostatnio edytowany przez Deadpool (2017-06-23 12:37:55)
kolejny troll - nie trudzcie sie z odpowiedziami
Tak masa takich debili tu włazi. Ja się pytam gdzie jest moderacja bo tego typu kretyni robią z tego forum jeden wielki syf i to codziennie powinno się z nimi robić porządek wreszcie.
No widocznie ten temat go pasjonuje Może liczy na wymianę doświadczeń ?
9 2017-06-25 19:58:12 Ostatnio edytowany przez emil2521 (2017-06-25 19:58:40)
Wiek tutaj nie ma znaczenia , nawet plec nie ma znaczenia ogolnie . A bo to malo idiotow na swiecie? jakby mi panna opowiadala jak bzykala sie z innym to juz by mnie nie zobaczyla raczej. Nie ufam takim ludziom