Witam
Chciałabym przestrzeć wszystkie kobiety , które zawierają znajomości przez internet, poznają tam chłopaków, kolegów...kochanków itd.
Otóż całkiem przez przypadek dowiedziałam się,że chłopak z którym korespondowałam od lutego tego roku , mieszka z żoną oraz ma dwójkę dzieci, a mało tego oprócz mnie ma jeszcze jedną taką dziewczynę...
Pech chciał ,że się poznałyśmy.... i wszystko sobie opowiedziałyśmy jak nas oszukiwał ....pisał jednocześnie z nami naraz....umówił się ze mną w piątek a po mnie z tamtą drugą...następnego dnia to samo.....
wysłałam mu zdjęcie.... jak siedzimy razem... jego mina musiała być niesamowita...
Dziewczyna z którą pisał ...skontaktowała się z jego mamą na Fb .... i jego matka opowiedziała nam prawdę...ze ma żoną....a mówił...ze jego żona nie żyje...a żona mieszka w domu.... jakim to trzeba być.....bydlakiem, zeby uśmiercić własą żone...
Aktualnie delikwent mieszka w Niemczech...umawia się z dziewczynami z dolnego śląska...baa nawet z całej polski...mówiąc,że jest sam i szuka matki dla dziecka...
wkręca kity,że ma własną firmę...co nie jest prawdą....
Dziewczynę z którą spotykał się i ze mną równocześnie poznałam wysyłając linka do jego programu na YT i ona go poznała i tak nawiąząła się konwersacja.... od słowa do słowa....
Można napisać o tym książke....
Uważajcie na chlopaktów z portalu badooo oraz fotka..
Na szczęście zbytnio nie wkręciłam się w tą znajomość bo były tylko dwa spotkania...a następnego dnia pech chciał ,że poznałam dziewczynę, zktórą też się umawia....
Zone ponoć zdradza od lat.... jego mama nie była zaskoczona.... powiedziała,że pomimo,że jest jego synem nie stanie po jego stronie...i niedługo zblizają się urodziny córki...i zmontuje mu taką impreze,....ze zapamięta ją do konca życia...i odechce mu się interentowych romansów.