owinęła go wokół palca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » owinęła go wokół palca

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: owinęła go wokół palca

Witam
Jest taka sytuacja. Mój kolega powiedzmy Marcin 22 lata jest naprawdę fajnym chłopakiem. Od już kilka dobrych tyg zakręciła nim wokół siebie  powiedzmy Julita, która dobrej opinii  nie ma. Miała sporo chłopaków, 2 mężów o krótkim stażu i z każdym z nich dziecko.
Między nimi jest około 15 lat różnicy, razem chodzą na piwo, a nawet mają pojechać wspólnie  na wakacje, non stop piszą do siebie nawet w pracy gdzie jemu nie wolno mieć przy sobie tel. Wszystkim znajomym co znają ją jest szkoda jego, nawet z jej rodziny.
Widzę że jak się uśmiecha nieszczery wymuszony od kąt między nimi coś  jest Nawet powiedział, że wie nie będzie miał z nią czasu na swoje zainteresowania. 

Wiem że to nie moja sprawa ale nie chcę żeby zmarnował sobie życie.
Gdyby nie to, że widzie jest tak naprawdę jest  nieszczęśliwy dała bym spokój.
Jak mu otworzyć oczy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: owinęła go wokół palca
nus90 napisał/a:

Witam
Jest taka sytuacja. Mój kolega powiedzmy Marcin 22 lata jest naprawdę fajnym chłopakiem. Od już kilka dobrych tyg zakręciła nim wokół siebie  powiedzmy Julita, która dobrej opinii  nie ma. Miała sporo chłopaków, 2 mężów o krótkim stażu i z każdym z nich dziecko.
Między nimi jest około 15 lat różnicy, razem chodzą na piwo, a nawet mają pojechać wspólnie  na wakacje, non stop piszą do siebie nawet w pracy gdzie jemu nie wolno mieć przy sobie tel. Wszystkim znajomym co znają ją jest szkoda jego, nawet z jej rodziny.
Widzę że jak się uśmiecha nieszczery wymuszony od kąt między nimi coś  jest Nawet powiedział, że wie nie będzie miał z nią czasu na swoje zainteresowania. 

Wiem że to nie moja sprawa ale nie chcę żeby zmarnował sobie życie.
Gdyby nie to, że widzie jest tak naprawdę jest  nieszczęśliwy dała bym spokój.
Jak mu otworzyć oczy?

Run, Forest, Run! wink

A tak serio... On jest dorosły, chyba też ma rozum i wie co robi. A jak nie wie to jest na dobrej drodze by się w niedługim czasie dowiedzieć tongue

3

Jezeli On nie prosił o pomoc i skarzył się że jest nieszczęśliwy to zostawić w spokoju. Młody-ale przecież nie dziecko.
Skąd wiadomo ze nieszczęśliwy?- może niewyspany? wink

4

Jest takie ordynarne przyslowie na taka sytuacje,ale prawdziwe,zyciowe - nie mniej nie bede go cytowac.Chlopak da sobie rade.Mowi sie,nie bez racji,ze dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane (ale mnie na przyslowia wzielo smile ).Najlepiejbedzie ,jak sie nie bedziesz wtracac,skoro nawet Jego rodzina tego nie robi.

5

Zalezy Ci na nim prawda? Tak naprawdę nic nie zrobisz. Mój brat ma identyczną sytuację, jest  z dziewczyną sporo młodsza, manipuluje nim i to widzą wszyscy... tylko nie on. Jest kukiełką, ona im steruje a my nic nie możemy zrobić, bo on tego nie chce. Sądzę, że tak naprawdę podoba mu się to. Nie musi samodzielnie myśleć, nie musi nic inicjować, to wygodne nastawienie do życia. Ona jest podobno dobra w te klocki i ma władczy charakter, on jest wygodny. Jemu tak jest dobrze, wbrew temu co my myślimy.  To nam się wydaje, że jest nieszczęśliwy, ale jest dokładnie odwrotnie. Przeciwieństwa się przyciągają.
Znajdź sobie inny obiekt zainteresowania.

6

Jak człowiek się zakochał, to nie da się mu przemówić do rozumu, niestety nic tu nie zdziałasz...
Jest takie powiedzonko: miłość jest ślepa, a małżeństwo jest najlepszym okulistą wink

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » owinęła go wokół palca

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024