Proszę o interpretację..;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Proszę o interpretację..;)

"Z początku miałem zamiar przyjechać ale doszedłem do wniosku że to może ci dać jakiś sygnał że liczę na coś więcej a tak nie było oraz zauważyłem że coraz bardziej chcesz się do mnie zbliżyć."...Spytałam więc wprost-czy ja sobie ubzdurałam znajomość czy jednak zmieniłeś zdanie w czasie? wybrał drugą część pytania. jednak to wyznanie prawdy otrzymałam po 4 miesiącach,wcześniej(jak to pisałam w osobnym temacie) zarzekał się,że bał się zbliżyć.,następnie wnerwiony i mam wrażenie że na odwal się twierdził,że tylko sie bawił.Moje pytanie też jest takie-czy ja źle zinterpretowałam jego kontakt? Codzienne rozmowy całymi dniami przez 2,5 miesiąca.telefony(głównie po alkoholu),2 spotkania.Nie doszło do zblizenia prócz szturchania,żartów czy przytulenia..Proszę o wasze opinie odnośnie słów w"".

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o interpretację..;)

Nie wiem czy dobrze rozumiem.....znasz faceta 4 miesiące, piszecie ze sobą, dzwonicie, w ciągu tego czasu spotkaliście się ze sobą dwa razy, mieliście spotkac się po raz 3 iale do tego nie doszło , w zamian dostałaś tego smsa -dobrze myślę?

3

wink ja tylko literalnie (wg składni) spróbowałam przetłumaczyć z polskiego na semantyczny wink  polski. Co Autor miał na myśli to się nie podejmuję wink wink wink

Wyszło mi tak :
Myślał i nie wiedział co ma zrobić.
Z początku pomyślał, że przyjedzie do Ciebie.
Nie był pewien czy powinien jechać bo Jego przyjazd Ty odebrałabyś jako zapowiedź czegoś poważniejszego z Jego strony.
On nie chce abyś pomyślała, że może to być coś poważniejszego.
Widzi wyraźnie (jest dla Niego jasne), że próbujesz się do Niego zbliżyć.

Ale może się mylę ? wink wink wink

4

Tak,poznaliśmy się na imprezie.był pod wpływem,po jakiś 2 tygodniach zdobyl numer i rozpoczęły się codzienne pisanie,telefon raz na tydzień itp.On wyraził chęć spotkania,więc doszło do niego.Miło,jak mówiłam-jedynie przytulenie.Po 2 tygodniach od spotkania pyta o drugie.tym razem on miał przyjechać.niestety odwołał z powodu choroby,przeprosił.niby jakieś podteksty kiedy ma przyjechac ale bez konkretów.kontakt co 2,3 dni,ale jest.aż do momentu gdy on go zrywa wyznając że sie bał zblizyc(po alkoholu),wiec nalegałam na prawdę..otrzymałam ją po 4 miesiacach(nasza znajomosc trwala koniec lipca-poczatek grudnia).napisał w wyjasnieniu to co podałam +"Czemu zakończyłem znajomość z tobą ? Ponieważ to już dla mnie zachodziło za daleko i wolałem to szybciej zakończyć niż za 1-2 lata". Jedna osoba,znajoma czytając to nie ma wątpliwosci że na początku chciał czegos wiecej,jednak z czasem zmienil zdanie.Jak powiedzial-nie mówił że chodzilo o mnie,gdyz nie chciał sprawic przykrości

5

Powiedział równiez:pewnie pomyslisz ze miałem z tobą kontakt by zabic czas i pisałem tylko z tobą,nie.   z tego co wiem to ma wielu kolegów,swoją stronę(forum gier) i często tam przesiaduje,gra,więc nie nudziło mu się aż tak. byłam jedyna osoba z którą tak postępował. to dziwne,dla mnie codzienny kontakt juz cos znaczy,nie mam racji?? jesli kogos nie lubie,nie probuje poznać,nie piszę.A tu on przez 2,5 miesiaca go inicjował.albo tak właśnie podchodzi do relacji kolega-koleżanka. stąd dziwne,gdyż ledwo mnie poznał a po miesiącu sie spotkalismy po raz 2.

6

Nie wiem w jakim jesteście wieku, ale czy on jest osobą wolną??czy może gdzieś tam biżej lub dalej niego jest jakaś żona, dzieczyna...?
Jeśli tak to masz jasną odpowiedź co do jego zachowań, jeśli nie, to powiem ci tylko że dla mężczyzny codzienny kontakt jest często czym innym niż dla kobiety, to co oni traktują jako element zdobywania kobiety(kończący się łóżkiem) my często mylnie interpretujemy z chęcią i gotowością na coś trwałego....mężczyzna może pisać i rozmawiać z koietą, umawiać się, spędzać z nią czas , sypiać ale nie zaangażować sie emocjonalnie, z nami sprawa wygląda trochę inaczej, szybciej budzą się w nas uczucia i zaczynamy czuć więź z taką osobą.....myślę że po prostu facetowi fajnie sie z toba rozmawiało, może liczył na jakiś numerek pry okazji, a kiedy zobaczył że z Twojej strony budzą się jakieś uczucia po prostu postanowił si ulotnić bo on nic poza zabawą nie miał zamiaru ze swojej strony zooferować.

7

Facet który szuka kontaktu po alkoholu big_smile.... To raczej nie trzeba nikomu tłumaczyć big_smile nie widać,  aby miał do Ciebie poważne zamiary chcące utworzyć relacje partnerskie.... Szkoda czasu na takie relacje.

8

Szkoda czasu na kogoś tak niezdefiniowanego. Radzę ci odpuść, bo nie wiadomo co takiemu siedzi w głowie, a niepotrzebnie będziesz brnąć w dziwną relację smile.

9

serio założyłaś kolejny temat o tym samym gościu?
tym co ci powiedział metaforyczne spadaj?
coś wybuchło w tym kraju czy kobiety potraciły mózgi z upału, przeraża mnie ostatnio głupota na tym forum...........

10

pannapanna napisał/a:

zy kobiety potraciły mózgi z upału, przeraża mnie ostatnio głupota na tym forum...........

A sezon letni dopiero się zaczyna...

11

Trzeźwy pijanego nie zrozumie - taka prawda się tu nasuwa. big_smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024