depilacja twarzy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » depilacja twarzy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: depilacja twarzy

Witam wszystkich,

Mam problem z nadmiernym owlosieniem. Kupilam sobie domowego ipl i jestem  juz po 8 zabiegach. Na nogach , rekach ,bikini i pod pachami  nie mam ju prawie wlosow tylko jakies pojedyncze odrastaja.Gorzej jest z twarza bo wloskow jest duzo mniej ,ale ze sa jasne to ipl gorzej sobie z nimi radzi  i golic sie musze co dwa /trzy dni kiedys codziennie. I tak sobie pomyslalam,ze moze  by te jasne wloski woskiem usuwac  woskiem ,wtedy na dluzej mialabym spokoj z depilcja a gdy odrosna wloski potraktowalabym je ipl  a pozniej usunela woskiem.Nie wiem czy to ma sens bo wiem ,ze do ipla nie mozna ich wyrywac tylko golic ,ale ,ze sa jasne te wlski to ipl sobie z nimi nie radzi co o tym myslicie? z gory dziekuje za pomoc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: depilacja twarzy

Współczuję Ci! i niestety jestem przekonana, że jak odstawisz domowy IPL (bo np sie zepsuje) to po roku odrosną Ci wszystkie włosy, bo te IPL działają na chwile tylko wtedy jak się je ciągle stosuje, przestajesz, to po roku wszystko odrasta. Wiem bo przetestowałam na własnej skórze. Ja jasne włosy dzieła jedynie ELEKTROLIZA! Żaden laser, ipl, ani wosk nie pomoże... przykro mi.
Mam zaburzenia hormonale i włosy miałam wszędzie, więc wiem o czym piszę.

3

Odp: depilacja twarzy

tak wiem,ze odrosna jak odstawie ipla,ale jak na razie ulatwia mi on zycie smile  mam gladkie cialo i
tylko z ta twarza jeszcze mam spory problem przez jasne wlosy ,ale nie bede sie nad soba uzalac
slyszalam jeszcze o kremie vaniqa i epilfree moze kiedys wyprobuje

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » depilacja twarzy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024